in

Ιρίνα Σέικ: Η πιο σέξι παρουσία του πλανήτη και η φωτογραφία που έκανε θραύση στο Instagram

Η Irina Shayk έχει εδραιωθεί ως μια από τις πιο αναγνωρίσιμες φυσιογνωμίες στον κόσμο της μόδας. Με την εντυπωσιακή της ομορφιά και την ασύλληπτη επαγγελματική της πορεία, κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο της “Πιο Σέξι Παρουσίας του Πλανήτη” από τη ρωσική έκδοση του περιοδικού MAXIM.

Γεννημένη το 1986 στην περιοχή Yemanzhelinsk της Ρωσίας, η Shayk είχε μια σταδιοδρομία που εκτινάχθηκε στα ύψη. Ξεκίνησε το μοντελινγκ το 2007, και σύντομα έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο, εργαζόμενη με κορυφαίους οίκους μόδας όπως Versace, Burberry και Marc Jacobs.

Διαφήμιση

Η Shayk είναι γνωστή για την ακαταμάχητη θηλυκότητά της, κάτι που φαίνεται και στο προφίλ της στο Instagram. Η πρόσφατη ανάρτησή της, όπου φωτογραφίζεται να κατεβάζει το μαγιό της, προκάλεσε ταραχή στο διαδίκτυο, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια likes και σχόλια.

Η φωτογραφία απεικονίζει τη Shayk σε ένα υπέροχο τροπικό περιβάλλον, ντυμένη με ένα μαύρο μαγιό, το οποίο αρχίζει να κατεβάζει. Αυτή η σέξι πόζα, συνδυασμένη με τον αινιγματικό της βλέμμα, καθώς και η τέλεια σκηνοθεσία της φωτογραφίας, τράβηξαν την προσοχή των θαυμαστών της σε όλο τον κόσμο.

Η Irina Shayk είναι περισσότερο από μια απλή επαγγελματίας της μόδας. Είναι σύμβολο δύναμης, αυτοπεποίθησης και θηλυκότητας.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Βόλος: Σοκ στο ΚΤΕΛ για 26χρονη Ελληνίδα- 38χρονος την έβγαλε έξω και άρχισε “δουλίτσα”

Και λέγαμε άργησε – Όταν η Λίντσεϊ Λόχαν ξεκίνησε να ποζάρει για το κινητό της με εσώρουχα