in

Έσβησε την Κλαούντια Ρομάνι και τις Βραζιλιάνες: Μισή Ιταλίδα μισή Γιαπωνέζα βγήκε Miss Brazil. Η Livia Gullo είναι η νέα αγαπημένη


Από την πρώτη παρουσίαση της Livia Gullo στο Koolnews πέρασαν λίγοι μήνες αλλά το όνομά της πουλάει και ακόμα το άρθρο δέχεται χτυπήματα.
Φυσικά όπως γίνεται πάντα με τέτοιες “ανακαλύψεις” τα αλλα sites έσπευσαν να κλέψουν και να αντιγάψουν.

Επειδή εμείς αγαπάμε το κοινό μας φέρνουμε συνέχεια νέο υλικό!

Αυτός o κορίτσαρος είναι μισή Ιταλίδα και μισή Γιαπωνέζα η οποία όμως έχει μεγαλώσει στη Βραζιλία! Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται έχει πάρει τα γονίδια της ανατολής, το μελαχρινό Μεσογειακό της Ευρώπης αλλά στο DNA της έχει μπει η κουλτούρα της Βραζιλίας!

Διαφήμιση

Τι σημαίνει αυτό; κορμί με καμπύλες, ανύπαρκτα μαγιό, ενισχυμένα οπίσθια και ένα Instagram που δε θέλεις να πάρεις να σταματήσεις το σκρολάρισμα.

Όπως εύκολα μπορείς να διαπιστώσεις σβήνει εύκολα την Κλαούντια Ρομανί και δεν το λέμε εμείς αφού αρκετοί followers στα σχόλια που γράφουν το έχουν αναφέρει!

Δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε

Δες το υλικό εδώ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Τρισευτυχισμένη η Κατερίνα Κουκουράκη: Θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά και οι ευχές έπεσαν «βροχή»

Κέιτι Πέρι: Ποιος και γιατί την κατηγορεί για ρατσισμό;