in

Viral Βίντεο: Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ με Brazilian μαγιό παίζει…ποδοσφαιράκι και σκοράρει απο παντού

Ντου από παντού στο απέναντι τέρμα από την Ιζαμπέλ Γκουλάρτ η οποία παίζει ποδοσφαιράκι και σκοράρει με κάθε τρόπο!

Μικροί, στη δεκαετία του 90 πηγαίναμε στα σφαιριστήρια που μεσουρανούσαν εκείνη την εποχή και από τα αγαπημένα μας παιχνίδια ήταν το ξύλινο ποδοσφαιράκι.

Διαφήμιση

Δύο παίκτες από κάθε πλευρά στο ξύλινο ποδοσφαιράκι συνέθεταν μία ολόκληρη εντεκάδα, ο ένας είχε το κέντρο και την επίθεση και ο άλλος την άμυνα και το τέρμα.

Μόνιμα με διάταξη 3-5-2 οι σφήνες έδιναν και έπαιρναν και η αγωνία μεγάλη, ενώ τα ντεσιμπέλ που παράγονταν και από τους τέσσερις παίκτες ήταν εκκωφαντικά!

Το ίδιο εκκωφαντική είναι και η εμφάνιση της Izabel Goulart στο δικό της ξύλινο ποδοσφαιράκι στο σπίτι η οποία και διέλυσε το Instagram αφού εμφανίστηκε με ένα Brazilian και αθλητικά παπούτσια με κάλτσες.

Από πάνω ένα βινύλ σακάκι χωρίς σουτιέν και Τζόκερ καπέλο.

Το βίντεο έγινε το απόλυτο viral στα social media ενώ δεκάδες ήταν οι άντρες οι οποίοι προτίθενται και εκδήλωσαν την πρόθεση τους να αγωνιστούν μαζί της

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Έρευνα: Έρωτας vs αύξηση στη δουλειά – Τι από τα δύο μας κάνει πιο ευτυχισμένους;

Ιζαμπέλ Γκουλάρτ: Κάνει γιόγκα με μαγιό και ο κάυσωνας Κλέων δηλώνει γατάκι μπροστά της