in

Viral video: Έτρεξε μαραθώνιο ντυμένος Χριστός, με τον σταυρό στην πλάτη και αναλήφθηκε

Του Σταύρου σήμερα και μεγάλη γιορτή για την ορθοδοξία.

Ο Σταυρός του Κυρίου αποτελεί για τη χριστιανική πίστη κορυφαίο σύμβολο θυσίας και αγιασμού, διότι η σημασία του είναι πραγματικά τεράστια. Ο Σταυρός μαζί με την Ανάσταση λειτουργούν ως δυο βασικοί άξονες πάνω στους οποίους κινείται η ζωή των πιστών χριστιανών.

Το σταυρό ως σύμβολο το φέρουμε πολλοί χριστιανοί πάνω μας ενώ κάποιοι τον κουβαλάνε είτε μεταφορικά είτε κυριολεκτικά!

Διαφήμιση

Κυριολεκτικά επέλεξε ένας δρομέας να τον κουβαλήσειή όταν πριν λίγα χρόνια πήρε μέρος σε μαραθώνιο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής

Για άλλη μια χρονιά, χιλιάδες ήταν εκείνοι που παρακολούθσαν ή συμμετείχαν στον κλασσικό μαραθώνιο της Νέας Υόρκης. Αρκετοί ήταν εκείνοι που προσπάθησαν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον με τις εκκεντρικές τους εμφανίσεις, ωστόσο ο αδιαμφισβήτητος νικητής ήταν ένας δρομέας που αποφάσισε να διαγωνισθεί με τον σταυρό… στην πλάτη.

Με την περιβολή του Ιησού Χριστού αγωνίσθηκε ο παράξενος δρομέας, φορώντας απλά έναν λευκό μανδύα και κουβαλώντας στην πλάτη του έναν τεράστιο σταυρό, πpoκαλώντας το ενδιαφέρον αλλα και το γέλιο των αναγωνστών. Το βίντεο έχει γίνει viral στα social media, με τους χρήστες να το μεταδίδουν με ταχύτητα φωτός.

Ο παράξενος δρομέας φαίνεται πως δεν αρκέστηκε μόνο στην εντυπωσιακή του εμφάνιση. Λίγα λεπτά πριν την γραμμή του τερματισμού «αναλήφθηκε» ως άλλος Ιησούς καθώς εξαφανίσθηκε απο προσώπου γης χωρίς κανένας απο τους δεκάδες ανθρώπους που τον παρακολουθούσαν στενά να τον αντιληφθούν.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ανέκδοτο: Η Σκωτσέζικη φιλοξενία …! Τρελό γέλιο

Viral Φωτογραφία: Πέταξε γεμάτο πpoφυλακτικό από το μπαλκόνι και έσπασε παρμπρίζ αυτοκινήτου. Τι είχε μέσα;