in ,

Φωτιά στην Εύβοια: Το viral video με δημοσιογράφο να κλαίει αγκαλιά με ηλικιωμένο

Στιγμές ανθρωπιάς στον αέρα: Δημοσιογράφος ξεσπά σε κλάματα με ηλικιωμένο που κινδυνεύει
Ηλικιωμένος κάτοικος στη Γαλατσώνα Ευβοίας, συγκινημένος ευχαριστεί τη δημοσιογράφο του opentv Ευλαμπία Ρέβη για τη βοήθεια.
Συγκλονιστική στιγμή

Η δημοσιογράφος της τηλεόρασης του open TV Ευλαμπία Ρέβη βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση όταν την πλησίασε ένας ηλικιωμένος με αναπνευστικά προβλήματα ο οποίος κατέβρεχε επί ώρες το σπίτι του με λάστιχο για να είναι όσο το δυνατόν πιο νωπά τα πάντα γύρω από αυτό για να το σώσει σε περίπτωση που πλησιάζε η φωτιά

Διαφήμιση

Η δημοσιογράφος βλέποντας τον άνθρωπο να έχει αναπνευστικά προβλήματα και να μην μπορεί να μιλήσει προσφέρθηκε να του δώσει μία μάσκα για να προστατεύεται τουλάχιστον από τις κάπνες ενώ τον ρώτησε γιατί δεν φεύγει από το σημείο για να μπορέσει να προστατέψει τη ζωή του.

Ο ηλικιωμένος απάντησε ότι από το μεσημέρι ρίχνει συνέχεια νερό στο σπίτι δεν έχει σταματήσει καθόλου και δεν κοιμάται και ότι φοβάται για το σπίτι και όχι για τον ίδιο.

Η Ευλαμπία Ρέβη προσφέρθηκε να τον μεταφέρει να φύγει από το σημείο για να μπορέσει να σωθεί, ο ηλικιωμένος ξέσπασε σε κλάματα και μαζί με αυτόν και δημοσιογράφους που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Φωτιά στην Εύβοια: Θρίλερ με 5 αγνοούμενους στα Ελληνικά που έσβηναν φωτιές

Πέθανε ο Θοδωρής Βραχιόλιας

Σκόπελος: Πέθανε ο Θοδωρής Βραχιόλιας Ηταν μόλις 39