in

Χριστούγεννα: Πάρε χαρτομάντηλα και δες το βίντεο που θα σε γεμίσει δάκρυα – Γιατί δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε τους ηλικιωμένους; Viral Βίντεο

Η αλυσίδα πολυκαταστημάτων John Lewis στη Βρετανία είναι διάσημη για τα χριστουγεννιάτικα concept της και συγκεκριμένα τις διαφημίσεις της, οι οποίες κάθε χρόνο γίνονται viral στο Διαδίκτυο και τα social media.

Υπάρχει μία που ακόμα και σήμερα συγκινεί και μας θυμίζει το πραγματικό νόημα της γιορτής των Χριστουγέννων.

Ένα διαφημιστικό βίντεο των βρετανικών πολυκαταστημάτων «John Lewis» toy 2015 ήταν αρκετό για να ευαισθητοποιήσει το κοινό και να κάνει όλους μας να σκεφτούμε τη θλιβερή πραγματικότητα πίσω από τη λάμψη των Χριστουγέννων.

Διαφήμιση

Τα ίδια πολυκαταστήματα προσφέρουν μέρος τον εσόδων από ορισμένα συλλεκτικά χριστουγεννιάτικα παιχνίδια σε ηλικιωμένους του Ηνωμένου Βασιλείου που ζουν ολομόναχοι, χωρίς οικογένεια και δικούς τους ανθρώπους, καλώντας όλους μας να προσφέρουμε λίγη χαρά σε όσους το έχουν ανάγκη.

Φώτα, στολίδια, δώρα, πλούσια τραπέζια και πολλά χαμόγελα συνθέτουν την εικόνα των Χριστουγέννων, της γιορτής που λατρεύουν τα παιδιά και… μισούν οι άνθρωποι που νιώθουν τις μέρες εκείνες πιο μόνοι από ποτέ.

Το βίντεο επικεντρώνεται στα συναισθήματα των μοναχικών ηλικιωμένων την ώρα που οι νεότεροι απολαμβάνουν τα οικογενειακά τραπέζια και ξεχνούν πως κάπου εκεί έξω υπάρχουν δικοί τους άνθρωποι μεγαλύτεροι σε ηλικία που έχουν ανάγκη λίγη από την προσοχή και την αγάπη τους.

Ποιος όμως είναι αυτός που μπορεί πραγματικά να αγκαλιάσει και να αγαπήσει έναν ηλικιωμένο άνθρωπο που παλεύει με τη μοναξιά και την ανασφάλειά του; Η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί…

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Τζούλια Νόβα: Μαστόρισσα – Φτιάχνει πίτσα με…”αγάπη” και μένει σπίτι για καλό σκοπό

Θα τα δεις όλα διπλά: Του διδύμου το κάγκελο σε γάμο στην Ινδία Γαμπροί Νύφες Παπάδες Παρανυφάκια κλπ… Ακόμα και οι ψάλτες! Viral βίντεο