in

Πόπη Μαλλιωτάκη: Έχωσε το δάχτυλο στο νεφρό από το Photoshop και έγινε Viral – Φωτογραφία

Viral έχει γίνει η Πόπη Μαλιωτάκη τις τελευταίες ώρες μέσα από τα social media και συγκεκριμένα για μία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram!

Όπως έτσι κι αλλιώς κάνουν οι περισσότερες celebrity, επεξεργάζονται τις φωτογραφίες προτού τις δημοσιεύσουν! Η εικόνα μετράει και η εικόνα πρέπει να είναι όσο πιο σύγχρονη και λαμπερή γίνεται! Υπάρχουν βέβαια και αυτές που πατάνε το φίλτρο λίγο παραπάνω.

Η Πόπη Μαλιωτάκη ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που οι φωτογραφίες της συχνά ξεπερνούν το όριο της επεξεργασίας που δεν μπορεί να αντιληφθεί το μάτι της μάζας και έτσι τα λάθη παραμονεύουν ανά πάσα στιγμή!

Διαφήμιση

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία η οποία σχολιάστηκε στο Twitter, ο αντίχειρας, αν αναλογιστεί κάποιος το μέγεθος σε σχέση με τα υπόλοιπα δάχτυλα όπως αποτυπώνονται στη φωτογραφία θα πρέπει να έχει φτάσει τουλάχιστον το νεφρό.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Devin Brugman: Αν τη δεις για μπάνιο, κάνε αναπάντητη – Το καλύτερο μαγιό αποκαλύπτεται

ΕΡΕΥΝΑ: Κορίτσια με ρέγουλο – Σεξολόγος σπάει τα ταμπού – Κοιμηθείτε με όσους περισσότερους άντρες μπορείτε λέει η Λόρεν Μπριμ