in

Θανάσης Ευθυμιάδης: Η υπέροχη σχέση ελευθερίας με τη σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς, και η απάντησή του για το εργασιακό bullying που τον κατηγορεί γνωστή ηθοποιός

«Η Άννα είναι ελεύθερη, εγώ σέβομαι την ελευθερία της και η Άννα σέβεται τη δική μου» τονίζει ο δημοφιλής ηθοποιός

Στην κάμερα της εκπομπής «Μega Καλημέρα» μίλησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης για τη σχέση του με την σύζυγό του και ηθοποιό Άννα Δημητρίεβιτς, ενώ έδωσε τη δική του απάντηση στη Δέσποινα Μοίρου, η οποία σε πρόσφατες δηλώσεις της υποστήριξε πως έχει υποστεί από εκείνον εργασιακό bullying.

«Είμαι 11 χρόνια μακριά από την τηλεόραση. Δεχόμουν προτάσεις κάθε χρονιά. Απλώς ήθελα να είναι κάτι το οποίο να αφήνει πίσω του ένα αισιόδοξο μήνυμα. Δεν ήθελα να κάνω κάτι το οποίο τροφοδοτεί το φόβο ή τη λαγνεία των ανθρώπων. Ενναλακτικό για μένα είναι να ζεις σε ένα τσιμεντένιο κουτί, που λέγεται σπίτι. Δεν είναι φυσιολογικό. Φυσιολογικό είναι να είσαι έξω στη φύση» τόνισε αρχικά ο 55χρονος ηθοποιός.

Όσον αφορά τον ισχυρισμό της Δέσποινας Μοιρού ότι της έχει ασκήσει bullying στον επαγγελματικό χώρο, το αρνήθηκε, λέγοντας πως οι δημοσιογράφοι θα έπρεπε πρώτα να ψάξουν το θέμα πριν το αναπαράγουν και πως με την εν λόγω ηθοποιό δεν έχει συνεργαστεί ποτέ.

Διαφήμιση

Συγκριμένα, η η Δέσποινα Μοιρού πρόσφατα είχε δηλώσει: «Έχω φάει κι εγώ bullying από τον Θανάση Ευθυμιάδη. Όταν το έλεγα, δέκα χρόνια πριν, δεν με άκουσε κανείς. Δεν ήταν σεξουαλικού τύπου, αλλά ναρκισσιστικού τύπου, να βγω από το επεισόδιο να μην του πάρω τη δόξα. Έχασα τη δουλειά μου, μου έκανε ζημιά επαγγελματικά. Είχε συμβεί το ξύλο στους Μουσουλμάνους στη Θράκη και εκείνος δεν δέχτηκε ξυλοδαρμό θεώρησε ότι του πήραμε τη δόξα. Αν όντως έχει ξαναγεννηθεί, έχει κάνει delete σε όσα έχει κάνει, θα του πω μπράβο».

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ο οποίος μέχρι τώρα δεν είχε τοποθετηθεί για το θέμα αυτό, εξήγησε στην κάμερα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη:

«Με τη συγκεκριμένη κοπέλα δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί. Απλώς κάποιοι δημοσιογράφοι, που το έβγαλαν, λειτούργησαν αντιδεολογικά. Τους είπε κάτι μια κοπέλα και δεν έψαξαν να βρουν τον σκηνοθέτη, τον παραγωγό, όλους τους ηθοποιούς που ήμασταν μαζί σε αυτή τη σειρά και να τους πουν ότι εγώ με αυτή τη κοπέλα δεν είχαμε παίξει ποτέ μαζί.

Δεν είχαμε ούτε μια σκηνή μαζί. Δε κοιταχτήκαμε στα μάτια, δε βρεθήκαμε ποτέ μόνοι μας. Είπε κάτι, δικαίωμά της. Χαίρομαι που ζω σε μια χώρα που ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή του, απλώς η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να ψάχνει αυτό που του λένε.

Ο κόσμος έχει απόλυτη αίσθηση για το ποιος λέει αλήθεια, ποιος λέει ψέματα, ποιος έχει ανάγκη να φανεί και ποιος δεν έχει αυτή την ανάγκη».

Ερωτηθείς για τη σχέση του με τη σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Δεν μου αρέσει η λέξη σύζυγος, δεν είμαστε κάτω από τον ίδιο ζυγό. Είναι η Άννα, η Άννα είναι ελεύθερη, εγώ σέβομαι την ελευθερία της και η Άννα σέβεται τη δική μου. Δεν είμαστε κάτω από κανέναν ζυγό, είμαστε κάτω από τη χαρά της ελευθερίας, της ελευθερίας της επιλογής του άλλου να είναι μαζί σου. Αύριο μπορεί να θέλει να κάνει κάτι άλλο, αύριο εγώ μπορώ να θέλω να κάνω κάτι άλλο. Σεβαστό. Την αποκαλώ σύντροφό μου, είναι η μητέρα των παιδιών μου, είναι η αγάπη μου».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ποιο ριάλιτι; Φτιάξε καφέ να στα πω. Η Σερλίν Τσόπρα σταυροπόδι με τo φλιτζάνι στα επίμαχα. Φωτογραφία

Λάουρα Νάργες: Η τρυφερή ανάρτηση με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και το σύμφωνο συμβίωσης με τον Χρήστο Σαντικάι