in

Βίκυ Μανώλη – πρώην του Ανδρέα Φουστάνου: Ακυκλοφόρητες φωτογραφίες από τότε που έβγαινε με το Μάρκο Σεφερλή στην tv

Αυτός ο Μάρκος Σεφερλής όταν έκανε πρωινή εκπομπή στο Mega είχε βαλθεί να σε τρελάνει ! Δεν σου έφτανε η ξανθιά Τζούλια Νόβα, είχε και την Βίκυ Μανώλη.

Η μελαχρινή καλλονή Αναστατώνομαι κάθε πρωί στην εκπομπή «Mega με μία» και σε έκανε να γίνεις πρωινός τύπος!

Το μοντέλο, αν και θα περίμενες να έχει γίνει γνωστό από τα oπίσθια και τα ζουμερά του προσόντα, θα σε απογοητεύσει. Πρωτοσυστήθηκε μέσα από τη σχέση της με τον Αντρέα Φουστάνο.

Διαφήμιση

Θες να μάθεις περισσότερα για εκείνη;

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στα Βριλήσσια. Σπούδασε μηχανολόγος στο ΤΕΙ Πειραιά στη συνέχεια στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, ενώ συγχρόνως ασχολήθηκε με το μόντελινγκ.

Η πρώτη φορά στα… φώτα ήταν στα πέντε της χρόνια στον «Πρωινό καφέ» με τη Ρούλα Κορομηλά, όπου συμμετείχε σε ένα χορευτικό. Μετά το Μάρκο Σεφερλή και τις πρωινές εκπομπές την ξαναείδαμε στην τηλεόραση στο My Style Rocks. Για τη συμμετοχή της στο συγκεκριμένο show είχε αναφέρει: “έχω σκοπό να κάνω τους πάντες να μιλάνε για το προσωπικό μου στυλ και για τις εικόνες που θα δείξω μέσα στο παιχνίδι”

Τι άλλο θες; Μήπως τις παρακάτω φωτογραφίες;

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Χάνα Φέργκιουσον: Έχει πλεόνασμα – Βάζει το μαγιό, ανοίγει τα πόδια και σου δείχνει τα πλεονάζοντα προσόντα της

Your Face Sounds Familiar: Τραγούδαγε Μαντόνα και πετάχτηκε το στήθoς της έξω στην prime time σε ζωντανή ροή βίντεο