in

Αναστέναξε η Χαβάη – Η Κέιτ Άπτον topless στην παραλία

Όταν πριν από αρκετά χρόνια η Κέιτ Άπτον απόφαση να γίνει διάσημη στον χώρο του modeling βρήκε τρόπο και το έκανε με τον πλέον επιθετικό (και εντυπωσιακό τρόπο. Δηλαδή άρχισε να φωτογραφίζεται συνέχεια, σε όλα τα περιοδικά, τα social media, με όλους τους πιθανούς τρόπους.

Φωτογραφήθηκε τόσο που πιστέψαμε ότι δεν είχε αφήσει τίποτα στην φαντασία μας και δύσκολα θα μας ενθουσίαζε πλέον. Ωστόσο η Κέιτ Άπτον έχει δείξει ότι ξέρει να κάνει τη διαφορά.

Κατά την απόδραση της στην εξωτική Χαβάη πριν από κάτι χρόνια έκανε τις παραλίες να αναστενάξουν. Γιατί, ναι μεν, την έχουμε δει άπειρες φορές με μαγιό και σε σέξι πόζες, αλλά πάντα στο πλαίσιο κάποιες φωτογράφησης. Πάντα επαγγελματικά.

Διαφήμιση

Ωστόσο αυτή τη φορά η Κέιτ Άπτον, που πάντα έδειχνε να προσέχει τις δημόσιες εμφανίσεις της και να μην είναι τόσο αποκαλυπτική, αποφάσισε να χαλαρώσει λίγο.

Ίσως να έφταιγε η παραλία, ίσως ο ήλιος, ίσως ο άντρας που βρισκόταν δίπλα της. Ωστόσο δεν δίστασε να μείνει topless στην παραλία, δείχνοντας στον κόσμο και τους φωτογράφους το εκρηκτικό στήθος της. Και μπορεί να άργησαν λίγο οι εικόνες να κάνουν την εμφάνισή τους, ωστόσο το καλό πράγμα αργεί!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Μιράντα Κερ: Όταν τα πέταγε άφοβα και έκανε την Τσιτσιολίνα. Φωτογραφία

Viral Φωτογραφία: Ο φωτογράφος Κυριάκος Τσαντουρης αποδεικνύει ότι η Αθήνα είναι η πιο ρομαντική πόλη του κόσμου