in ,

Βαλάντης: Με χώρισε με SMS. Δες τι του έγραψε

τραγουδιστης βαλαντης

Μετά από 3+ χρόνια σχέση με τη Μαρία ο Βαλάντης χώρισε.
Ο χωρισμός όμως όπως όλα δείχνουν έχει πειράξει τον τραγουδιστή και θέλησε δημόσια να δώσει τη δική του εκδοχή για το τέλος της σχέσης αυτής!
Ο Βαλάντης που έχει περάσει ένα σοβαρό θέμα με την υγεία του όταν στις εξετάσεις που υπεβλήθη για να συμμετάσχει στο Nomads οι γιατροί ανακάλυψαν έναν όγκο στο νεφρό του. Εκανε επέμβαση πριν 2 χρόνια και όλα πήγαν καλά δε δίστασε να διαβάσει το SMS με το οποίο τον χώρισε αλλά και να τη δώσει στεγνά στην κρίση του κοινού!

Τα σχόλια βέβαια στο social media δεν είναι πάντα όπως τα θέλουμε και συχνά μας προσγειώνουν σε αυτό που τελικά πιστευει ο κόσμος για εμας, κόντρα σε αυτό που θέλουμε να πιστευουν!
Δειτε το Video με το SMS που του έστειλε οπου του γράφει χαρακτηριστικά!
Είσαι ένας εγωκεντρικός άνθρωπος που θες να σε υπηρετούν, να σε προσέχουν, να σου χρυσώνουν το χάπι, να ασχολούνται μαζί σου, επειδή έτυχε να έχεις καλή φωνή και έτυχε να κάνεις επιτυχίες κάποια εποχή. Λες και είσαι ο μοναδικός που το έχει καταφέρει αυτό. Χωρίς από τότε να προσφέρεις τίποτα, ούτε στην κοινωνία, ούτε στα παιδιά σου, ούτε στις γυναίκες που είχες δίπλα σου


Ο Βαλάντης έδωσε και συνέχεια στο χωρισμό και απο την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ανέφερε οτι του ζητούσε χρήματα!

τραγουδιστης βαλαντης

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση
αγγελος χαριστεας γυναικα του, βαρβαρα χαριστεα

Άγγελος Χαριστέας: Δείτε τη γυναίκα και τις κόρες του

Τζένη Καζάκου: Η εγγονή της Τζένης Καρέζη είναι μια κούκλα