in

Sydney Sweeney: Καυτές φωτογραφίες με μπικίνι στην Χαβάη

Η εποχή των μαγιό είναι εδώ, τουλάχιστον για την Sydney Sweeney. Αφού είχε φορέσει προηγουμένως ένα αξιολάτρευτο crochet μπικίνι, η σταρ του Euphoria άλλαξε τα ρούχα παραλίας της και εμφανίστηκε με ένα πολύχρωμο, λουλουδάτο μπικίνι, ακριβώς στην ώρα για να υποδεχτεί την άνοιξη.

Ανεβάζοντας μια φωτογραφία του συνόλου της στο Instagram, η Σίδνεϊ ανακοίνωσε ότι είχε μόλις 72 ώρες άδεια και προφανώς τις πέρασε στη Χαβάη. Ποζάροντας δίπλα στην πισίνα, με φοίνικες στο βάθος, η Σίδνεϊ φόρεσε ένα λουλουδάτο τοπ μπικίνι Janeane Floral Kayla και το αντίστοιχο κάτω μέρος από το Montce.

Διαφήμιση

Πρόσθετες εικόνες κοινοποιήθηκαν μέσω του Instagram Story και έδωσαν στους ακολούθους μια πιο προσεκτική ματιά στη ζωντανή επιλογή των μαγιό. Με μαύρο φόντο, το μπικίνι ήταν καλυμμένο με λουλούδια όλων των μεγεθών και αποχρώσεων, ενώ το κάτω μέρος του μπικίνι έδωσε μια διασκεδαστική πινελιά. Φυσικά, φόρεσε τα τέλεια αξεσουάρ: μεγάλα γυαλιά ηλίου και ένα καπέλο.

Αν και φορούσε καπέλο, τα πρόσφατα βαμμένα κόκκινα μαλλιά της ήταν εμφανή. «Αισθάνομαι πραγματικά αυτά τα κόκκινα μαλλιά», σημείωσε η Σίδνεϊ σε μια εικόνα.

Όσο για το να μιμηθείς την επιλογή του μαγιό της, σίγουρα έχεις πολλές επιλογές με στάμπες λουλουδιών. Τα λουλουδάτα μαγιό δεν ξεφεύγουν ποτέ από τη μόδα και μπορείτε εύκολα να αναμίξετε και να ταιριάξετε το επάνω και το κάτω μέρος σας ή να επιλέξετε ένα ολόσωμο που είναι όλα λουλούδια. Απλά μην ξεχάσετε τα γυαλιά ηλίου και το καπέλο σας!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Camila Cabello: Χωρίς σουτιέν με κόκκινο λάτεξ φόρεμα η Καμίλα Καμπέγιο σε στέλνει για τεστ κοπώσεως

Γιώργος Γεροντιδάκης: Μας παρακινεί να συμμετάσχουμε σε δράση συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης