in

Βίκυ Καγιά: Έτσι σχολίασε τις φήμες που θέλουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου παρουσιάστρια του «Love Island»

Τυπική και ευγενική με όλους η Fashion Expert

Την Βίκυ Καγιά «τσάκωσαν» η δημοσιογράφος Αναστασία Ζάρκα και η κάμερα του «Super Κατερίνα», με την παρουσιάστρια του GNTM να μην κρύβει την ενόχλησή της όταν της ζητήθηκε να τοποθετηθεί για τις αιχμηρές και σχετικές με το ριάλιτι μοντέλων του STAR δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

«Δεν θέλω να συζητάω άλλο για αυτό, γιατί δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό να συζητήσουμε. Ειπώθηκαν πράγματα, που ο καθένας πιστεύει, ανθρώπινα και όμορφα χωρίς -πιστεύω- παρασκήνιο. Δεν έχω κάτι άλλο να πω για αυτό.  Δεν θέλω να σχολιάζω τρίτων σχόλια και δηλώσεις, διότι, όπως έχω πει ο καθένας, έχει το δικαίωμα να έχει μια κακή μέρα, να πει κάτι παραπάνω, να εκφράσει τη γνώμη του. Αν θέλετε να σχολιάσουμε τη δική μου ζωή και πράγματα που έχω κάνει εγώ, με χαρά να τα πούμε όσο θέλετε» είπε η διάσημη παρουσιάστρια.

Εν συνεχεία, για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το ενδεχόμενο να παρουσιάσει το ερωτικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ «Love Island», είπε: «Ό,τι και να κάνει το κορίτσι, της εύχομαι καλή επιτυχία».

Διαφήμιση

Σχετικά με το Shopping Star και το GNTM, υπογράμμισε: «Τρέχουμε και δεν φτάνουμε. Το Shopping star συνεχίζει δυνατά. Για το GNTM δεν έχουμε ακόμα τελικά νέα για τα πρόσωπα που θα είναι δίπλα μας. Έχουμε όλοι άγχος, αγωνία, τα casting για τους κριτές συνεχίζονται. Ανυπομονώ κι εγώ, είμαστε πολύ αισιόδοξοι, θέλουμε να πάνε καλά τα πράγματα».

Όπως έχει γίνει γνωστό, στον επόμενο κύκλο του «Greece’s Next Top Model», θα υπάρχουν και παίκτες μεγαλύτερης ηλικίας από αυτούς που έχουμε δει μέχρι τώρα. Αναφορικά με αυτή την αλλαγή, η Βίκυ Καγιά εξήγησε: «Τα όρια ηλικίας έχουν πλέον ανέβει στο modelling. Άμα βρεθεί αυτή η γυναίκα που είναι μοντελ material, που μπορεί να έχει άσπρα μαλλιά, μπορεί κι όχι, μπορεί να είναι 40, 50, 60 ετών, δεν χρειάζεται να είναι 80, θα θέλαμε πάρα πολύ να την έχουμε. Το diversity δεν σημαίνει μόνο έχω μεγάλη μύτη ή περίεργο φρύδι, είναι και η ηλικία που έχει αλλάξει πάρα πολύ».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Μαρία Σολωμού: Έτσι αντέδρασε όταν ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Mente Fuerte

Ιωάννα Τούνη: Έτσι κυκλοφορούσε στο Λονδίνο και αναστάτωνε τους πάντες