in

Κέλλυ Κελεκίδου: Έπεσε δέντρο δίπλα από το αμάξι της την ώρα που οδηγούσε

Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram η τραγουδίστρια

H κακοκαιρία «Ελπίδα» έχει ντύσει στα λευκά τη χώρα, με κάποιους να το απολαμβάνουν και με άλλους να ταλαιπωρούνται ή ακόμα και να κινδυνεύουν.

Σε πολλές περιοχές έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση, ενώ άνθρωποι παραμένουν ακόμα εγκλωβισμένοι με τα οχήματά τους σε μεγάλους αυτοκινητόδρομους.

Ένα απρόοπτο περιστατικό, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, είχε η Κέλλυ Κελεκίδου. Την ώρα που οδηγούσε, ένα δέντρο έπεσε ακριβώς δίπλα από το αμάξι της. Ευτυχώς, δεν προκάλεσε καμία βλάβη στο όχημά της, αφού δεν το ακούμπησε. Η τραγουδίστρια, αν και ταλαιπωρήθηκε στο δρόμο, έφτασε στο σπίτι της αβλαβής.

Διαφήμιση

Η Κέλλυ Κελεκίδου δημοσίευσε μία σειρά βίντεο στα InstaStories από τη διαδρομή της στο χιονισμένο δρόμο, αλλά και από τη στιγμή που έπεσε το δέντρο.

«Κι όμως, παιδιά, αυτή εδώ είναι η Κηφισίας. Την βλέπετε; Εγώ πρώτη φορά την βλέπω έτσι. Χριστέ μου!» τονίζει.

«Δεν το απολαμβάνω καθόλου, όμως, όλο αυτό» γράφει πάνω στο βίντεο, όπου καθαρίζει με το χέρι της τον αριστερό καθρέπτη του αυτοκινήτου της από το χιόνι.

«Πτώση δέντρου μπροστά μου! Έχω Άγιο!» σημειώνει πάνω στο παρακάτω στιγμιότυπο, νιώθοντας τυχερή που το ψηλό δέντρο δεν προσγειώθηκε πάνω στο αμάξι της, αλλά δίπλα από αυτό.

«Εντάξει, κοιτάξτε, αν έχεις τύχη, έπεσε το δέντρο και την γλίτωσα στο παρατσάκ.Τι να πω!» αναφέρει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια, ενώ πάνω στο βίντεο γράφει: «Τι μπορεί να σου συμβεί από τη μία στιγμή στην άλλη, ειδικά κάτω από αυτές τις καιρικές συνθήκες».

«Έκανα τόσα χιλιόμετρα, κόλλησε» λέει και γράφει: «Ευτυχώς έφτασα, αλλά κόλλησα». Όπως φαίνεται στο συγκεκριμένο βίντεο, η Κέλλυ Κελεκίδου ζήτησε βοήθεια από οικείο της πρόσωπο για να μπορέσει να κινήσει το αμάξι της και να το μεταφέρει σε ένα ασφαλές σημείο χωρίς χιόνι.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Διακοπές: 3 από τα πιο ακριβά ξενοδοχεία στον κόσμο

Κασσιανή Τανιμανίδη: Η πανέμορφη αδελφή του Σάκη Τανιμανίδη