in

Η Σίσσυ Χρηστίδου στις κάλπες: Η φωτογραφία που συζητήθηκε

Στο πνεύμα των εκλογικών αναμετρήσεων που διεξήχθησαν την Κυριακή, 21 Μαΐου 2023, η Σίσσυ Χρηστίδου, η γνωστή τηλεοπτική παρουσιάστρια, δεν έμεινε αμέτοχη. Έκανε την εμφάνισή της στην κάλπη και μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram μία φωτογραφία από την ώρα που ψήφισε.

Με ένα πλατύ χαμόγελο και την φάκελο στο χέρι, η Χρηστίδου έδειξε την πίστη της στη δημοκρατία και στη σημασία της ψήφου. “Αποφάσεις παίρνουν αυτοί που εμφανίζονται! Ας ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ! “, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, καλώντας τους ακολούθους της να συμμετάσχουν ενεργά στην εκλογική διαδικασία.

Αυτή η δημοσίευση έλαβε πολλά σχόλια και likes, ενισχύοντας το μήνυμα της Χρηστίδου για την σημασία της συμμετοχής στη δημοκρατία.

Διαφήμιση

Η εικόνα της Χρηστίδου, με την απλότητα και την ειλικρίνεια που την χαρακτηρίζουν, έδειξε πόσο ουσιαστικό είναι για τους πολίτες να ασκούν το δικαίωμα του

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Τεχνητή νοημοσύνη: Το AI μίλησε – Ποιος θα κερδίσει τις εκλογές; Το chat GPT απάντησε

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Exit poll: ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΣΥΡΙΖΑ στα εξιτ πολ