in

Joha Herbel: Η σύζυγος του Σεμπαστιάν Παλάσιος ΣΚΑΦΑΤΗ με ανύπαρκτα μαγιό κόβει την ανάσα


Joha Herbel, η εκθαμβωτική σύζυγος του άσου του Παναθηναϊκού, Σεμπάστιαν Παλάσιος, κατάφερε για άλλη μια φορά να αναστατώσει το διαδίκτυο.
Η Χερμπέλ, γνωστή για την προσωπική της αίγλη και το άψογο στυλ, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών που αφήνουν ελάχιστα στη φαντασία.

Το μοντέλο και ηθοποιός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές πάνω σε σκάφος, και δεν δίστασε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της ορισμένες “καυτές” στιγμές. Φορώντας ένα αποκαλυπτικό μαγιό που θύμιζε περισσότερο… ανύπαρκτο, η Χερμπέλ αναδεικνύει την απίστευτη σιλουέτα της και τον εκρηκτικό της χαρακτήρα.

Διαφήμιση

Η πανέμορφη Χερμπέλ, με την προκλητική της εμφάνιση, ανάβει φωτιές στο Instagram, προκαλώντας “εγκεφαλικά” στους followers της. Οι φωτογραφίες της έχουν συγκεντρώσει χιλιάδες likes και σχόλια, με πολλούς να αποθεώνουν την γοητεία και την αυτοπεποίθηση της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Viral Video: Πιστοί ρίχνουν κότες, αγελάδες, πρόβατα, λεφτά και λαχανικά σε ενεργό κρατήρα ηφαιστείου στην Ινδονησία

ΣΟΚ στη Μύκονο: Νεκρός ο γεμολογος Φώτης Πονηρός