in

Victoria Beckham: Κέρδισε 430.000 λίρες σε ένα χρόνο από τη μουσική της καριέρα, παρόλο που δεν τραγούδησε ούτε μία νότα

Ωστόσο, η εταιρεία μόδας της διάσημης Βρετανίδας δεν είναι κερδοφόρα

Aν και η Victoria Beckham δεν τραγούδησε ούτε μία νότα το 2020, λέγεται ότι το συγκεκριμένο έτος έβγαλε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Συγκεκριμένα, τα κέρδη της για τη χρονιά 2020 ήταν 430.000 λίρες!

Σύμφωνα με τη ειδησεογραφική ιστοσελίδα The Sun, το 2020 το συγκρότημα «Spice Girls», το οποίο συνεργάζεται με την εταιρεία Moody Productions Ltd, έβγαλε συνολικά κάτι λιγότερο από 500.000 λίρες και πλήρωσε ως φόρο των κερδών του μόλις 86.000 λίρες.

Διαφήμιση

Η 47χρονη, παγκοσμίου φήμης, Βρετανίδα έχει κερδίσει ένα καθαρό ποσό από τη μουσική της καριέρα, έχοντας προηγουμένως καταβάλει ένα τεράστιο ποσό, ύψους 1 εκατομμυρίου λιρών, για εγκρίσεις, συμφωνίες αδειοδότησης και εμπορικές συναλλαγές, παρά το γεγονός ότι αρνήθηκε να συνεργαστεί ξανά με τα κορίτσια του ποπ συγκροτήματος «Spice Girls» και να συμμετάσχει στην περιοδεία που πραγματοποίησαν το 2019.

Η οικονομική κατάσταση της εταιρείας μόδας της, ωστόσο, δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι καλή. Η The Sun αναφέρει ότι η εταιρεία δεν έχει καταφέρει να έχει κέρδη από το 2016 και έχει συγκεντρώσει ζημίες άνω των 50 εκατομμυρίων λιρών.

Η εταιρεία σημείωσε σημαντική απώλεια, ύψους 8 εκατομμυρίων λιρών, το 2020, ενώ πριν από 12 μήνες είχε καταγράψει απώλεια ύψους 16,8 εκατομμυρίων λιρών.

Αντίθετα, ο 46χρονος σύζυγός της, David Βeckham, φαίνεται να τα πάει καλά με τις δικές του επενδύσεις, καθώς η εταιρεία του, Footwork Productions Ltd, παρουσιάζει τεράστια κέρδη 30,8 εκατομμυρίων λιρών.

David – Victoria Beckham

Σύμφωνα με την DailyMail.com, οι Spice Girls σκέφτονται να τραγουδήσουν το 2023 στο πενθήμερο φεστιβάλ του Glastonbury, στην Αγγλία, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Victoria έχει δηλώσει ότι θα εμφανιστεί στην σκηνή και θα τραγουδήσει με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος –Emma Bunton, Mel C, Geri Horner και Mel B-, αν πρόκειται για φεστιβάλ.

Πηγή κοντά στο κοριτσίστικο συγκρότημα δήλωσε: «Υπήρξαν δυσκολίες, αλλά το σχέδιο είναι ότι η παγκόσμια περιοδεία των κοριτσιών θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο χρόνο».

Spice Girls

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Βενετία Καμαρά: Το ροζ είναι το χρώμα που δημιουργεί τα πιο girly σύνολα

Ανθή Παρασκευαΐδου

Ανθή Παρασκευαΐδου μοντέλο για GNTM: Πίνει κρασί στο μπάνιο χωρίς ρούχα και σε στέλει για αλκοτεστ