in

Vicky Pattison: Με total pink σύνολο, σκανδαλίζει την ανδρική φαντασία

Η 34χρονη Βρετανίδα δέχτηκε πρόταση γάμου από τον εκλεκτό της καρδιάς της, Beau Ercan Ramadan, και η χαρά της είναι απερίγραπτη

Tην Κυριακή 27/2, η Vicky Pattisοn τράβηξε, για ακόμα μία φορά, την προσοχή των followers της, όταν δημοσίευσε τέσσερις φωτογραφίες της, όπου ποζάρει με νάζι μπροστά από την πόρτα ενός δωματίου της οικίας της.

Με total pink σύνολο, η πρόσφατα αρραβωνιασμένη Bρετανίδα επιδεικνύει το εντυπωσιακό κορμί της και αποπνέει θηλυκότητα.

Διαφήμιση

Η μάξι, εφαρμοστή φούστα κολακεύει τους γλουτούς της και κάνει τα πόδια της να φαίνονται πανύψηλα και το crop top Missy Empire αγκαλιάζει το στήθος της και αναδεικνύει τη λεπτή μέση της.

Το σέξι ντύσιμό της αποθεώνουν τα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Η 34χρονη καλλονή λυγίζει τα πόδια της, δείχνει το υπέροχο χαμόγελό της και αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό.

Παράλληλα, φινέτσα της χαρίζει η τέλεια, ψηλή αλογοουρά, ενώ το μακιγιάζ της είναι σε φυσικούς τόνους.

Στα παραπάνω στιγμιότυπα, το μαύρισμα της Vicky Pattison είναι φανερό, αφού μόλις την Πέμπτη 24/2 επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο από την καλοκαιρινή της απόδραση στο Ντουμπάι, όπου είχε πάει με τον 28χρονο αρραβωνιαστικό της, Beau Ercan Ramadan.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, ο Beau Ercan Ramadan της έκανε πρόταση γάμου στην παραλία, γονατίζοντας μπροστά της και κάνοντάς της την μεγάλη ερώτηση. Μάλιστα, η εκρηκτική Βρετανίδα δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο από τη στιγμή που δέχτηκε την πρόταση γάμου, το οποίο συνόδεψε με τα εξής λόγια: «Σε διαλέγω και θα σε διαλέγω ξανά και ξανά».

Aκόμη, έδειξε στους περισσότερους από 5.000.000 ακολούθους της το πανέμορφο δαχτυλίδι αρραβώνων της, το οποίο πιστεύεται ότι αξίζει περίπου 200.000 λίρες.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Βίκυ Κάβουρα: Μίνι απόδραση στην Αράχωβα

Η ρωσική αρκούδα τα θέλει όλα – Ο Πούτιν έτοιμος να προσαρτήσει μέχρι και την Φινλανδία μετά την Ουκρανία