in

Ροζάνα Αρκλ: Η ξανθιά με τα αδιανόητα προσόντα που έσβησε την Κιμ Καρντάσιαν και όλο της το σόι


Μπορεί να έχεις δει μερικά από τα καλύτερα κορμιά στο koolnews, αλλά ειλικρινά, σαν της Rosanna Arkle δεν έχεις δει. Είναι όντως στα τοπ 3καλύτερα. Και θα τα δεις όλα.

Είναι κάποιες συγκεκριμένες εικόνες που όταν τις δεις, παθαίνεις τέτοιο σοκ, ώστε η μνήμη σου να έρχεται σε ανισορροπία και να κρύβει ή να σβήνει εντελώς αναμνήσεις. Σε αυτή την κατάσταση θα βρεθείς και σήμερα.

Ισχυρίζεσαι στους φίλους σου ότι έχεις δει τρομερά προσόντα στη ζωή σου. Ότι έχεις βρεθεί με κοπέλες που είχαν πολύ δυνατή πίσω κίνηση. Όλα αυτά ωχριούν μπροστά στη Rosanna Arkle και τα… οπίσθια της.

Διαφήμιση

Η Rosanna Arkle είναι από αυτές τις περιπτώσεις που κοιτάς μια φωτογραφία της, τρελαίνεσαι και θες να κοιτάξεις κι άλλη για να σιγουρευτείς. Και σιγουρεύεσαι. Δεν σταματάς όμως. Κοιτάς και ξανακοιτάς. Ώσπου φτάνεις σε ένα σημείο που το χέρι πάει αυτόματα στο βελάκι ή στο ποντίκι και σε πάει σε άλλη φωτογραφία.

Κάπου εκεί συνειδητοποιείς ότι πρέπει να είναι ό,τι καλύτερο έχεις δει. Μην το σκέφτεσαι. Έτσι είναι.

Η Rosanna Arkle έχει τον καλύτερο λογαριασμό στο Instagram. Οκ, έναν από τους καλύτερους. Αλλά, χωρίς να θέλουμε να σε προκαταβάλουμε, μπορείς να σκεφτείς καλύτερα οπίσθια από τα δικά της; Αν ναι, αμφιβάλλουμε. Ποια Κιμ Καρντάσιαν την έσβησε από το χάρτη χρόνια τώρα!

Αν όχι, τότε κάτσε και προσπάθησε να συγκρατηθείς.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Σάρα Τζιν Άντεργουντ: Προσόντα της αποθέωσης. Για λήμμα στο Λεξικό της νέας ελληνικής γλώσσας του Μπαμπινιώτη

Μοναδικές στιγμές στη Καλαμάτα: Γυναίκα φέρνει στο κόσμο το 8ο παιδί της και είναι ένας κούκλος