in

GNTM – Ίριδα Παπουτσή: Με δερμάτινα και λεοπάρ γόβες εξιτάρει τη φαντασία των ανδρών

Δες τις φωτογραφίες του εντυπωσιακού μοντέλου στο Instagram

Γνωρίσαμε την πανέμορφη Ίριδα Παπουτσή μέσα από τη συμμετοχή της στο «Greece’s Next Top Model». Στο τηλεοπτικό ριάλιτι μοντέλων ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, αφού με το νάζι, το έντονο ταπεραμέντο και το ωραίο κορμί της δεν μπορεί παρά να τραβά την προσοχή.

Σήμερα, μετρά πάνω από 45.000 followers στο Instagram, οι οποίοι παρακολουθούν πιστά κάθε της ανάρτηση, ενώ ανοδική είναι και η πορεία της στο μόντελινγκ. Πολλές γνωστές εταιρείες γυναικείων ενδυμάτων και υποδημάτων επιλέγουν εκείνη για τη διαφήμιση των προϊόντων τους. Την εμπιστεύονται, αφού έχει όλο το πακέτο!

Και την Δευτέρα 16/5, η Ίριδα Παπουτσή αναστάτωσε το Instagram, όταν δημοσίευσε δύο νέες φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται με total black outfit και κομψές γόβες!

Διαφήμιση

Πρόκειται για δύο mirror selfies, στις οποίες το κορμί της προκαλεί και ξεσηκώνει. Το δερμάτινο παντελόνι αγκαλιάζει τα πόδια και τη μέση της, ενώ το cropped top γιλέκο αναδεικνύει το ντεκολτέ της. Τη θηλυκότητά της αποθεώνουν οι μυτερές γόβες, σε animal print λεοπάρ, με την ίδια να εκπέμπει αυτοπεποίθηση, παρόλο που κρύβει το πρόσωπό της με το κινητό της. Άλλωστε, οι γόβες από μόνες τους εξυψώνουν τη γυναικεία ομορφιά, πόσο μάλλον στην περίπτωση της Ίριδας Παπουτσή που ξέρει να ποζάρει και να τονίζει τα δυνατά της σημεία.

«Αυστηρό μαύρο» σημειώνει με παιχνιδιάρικη διάθεση η ξανθιά καλλονή στη λεζάντα του post της. Τώρα αυστηρό δεν το λες, σέξι μάλιστα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ετοιμάζεται για γάμο και «φτιάχνει» κορμάρα στο γυμναστήριο – Δες πώς

Χριστίνα Μπόμπα: Τα επαγγελματικά της σχέδια και η ευτυχία της μητρότητας – «Μιλάω όλη μέρα για τα μωρά»