in

ΒΙΑΣΤΕΣ: Μαλλιά κινητό τηλέφωνο και άλλα 5 πράγματα που κοιτούν πριν επιτεθούν. ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ

Γυναίκες με κοτσίδες και κινητά στόχος των βιαστών

Έρευνα για το τι κοιτούν σε ένα πιθανό τους θύμα πραγματοποιήθηκε με την «βοήθεια» μιας ομάδας βιαστών κρατούμενοι πλέον σε φυλακές των Η.Π.Α.

Από τις απαντήσεις των δραστών φαίνεται πως οι βιαστές ή όσοι επιχειρούν να βιάσουν μια γυναίκα, ακολουθούν συγκεκριμένη τακτική και ελέγχουν συγκεκριμένα πράγματα πριν επιλέξει το θύμα του και φυσικά προχωρήσει στην υλοποιήσει της όποιας αρρωστημένης του σκέψης.
Τα κριτήρια των δραστών είναι:

Διαφήμιση

Το χτένισμα! Και φυσικά δεν ενδιαφέρει αν το θύμα είναι… καλοχτενισμένο, αλλά όταν έχει κοτσίδα, μακριά μαλλιά, πλεξούδα βοηθάει αρκετά τον δράση να διαχειριστεί και φυσικά να ακινητοποιήσει τον στόχο του. Μάλιστα, στατιστικά, οι γυναίκες με μακριά μαλλιά είναι πιο συχνοί στόχοι σε αντίθεση με τις γυναίκες με κοντά μαλλιά που δεν είναι κοινοί στόχοι.

Αμέσως μετά κοιτούν το ντύσιμο. Γυναίκες «βαριά» ντυμένες δεν είναι εύκολος στόχος, ενώ όσες ορούν ρούχα που αφαιρούνται εύκολα, προτιμούνται από τους δράστες. Μάλιστα, αρκετές φορές έχει παρατηρηθεί πως βιαστές, κουβαλούν ψαλίδι ή άλλα αιχμηρά αντικείμενα που θα βοηθούν να τα αφαιρέσουν ακόμη πιο γρήγορα.

Στόχοι που κοιτούν ή μιλούν στο κινητό τους είναι ιδανικοί αφού συνήθως τις κάνει αφηρημένες και κατ΄επέκταση εύκολο θύμα.

Στήνουν ενέδρα σε πάρκινγκ καταστημάτων, χώροι στάθμευσης στα γραφεία/γκαράζ και δημόσιες τουαλέτες.

Αν ο χώρος είναι δημόσιος, θέλουν να «μεταφέρουν» το θύμα τους αλλού, πιο απόμερα που δεν θα υπάρχει τόσο έντονα ο φόβος να ίνει αντιληπτός.

Αν το θύμα αντισταθεί, συνήθως αποθαρρύνονται εύκολα. Δεν θέλουν πάνω από ένα ή δύο λεπτά για να συνειδητοποιήσουν ότι δεν αξίζει τον κόπο να προσπαθήσουν, αφού είναι κάτι χρονοβόρο.

Δε θα επέλεγαν ποτέ γυναίκες που έχουν ομπρέλες ή άλλα παρόμοια αντικείμενα και που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τα θύματα εναντίον τους.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ράδιο Αρβύλα: Έπεσε παντόφλα. Εξηγήσεις στη γυναίκα του δίνει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Δες το viral video

Ελένη Χατζίδου: Δυστυχώς δεν είσαι ο Τζωρτζ Κλούνεϊ – Γκρίζαραν τα μαλλιά και θέλει λίγο η ρίζα. Φωτογραφία