in

GNTM Βάσω Βιλέγκας: Ταξιδεύει την Καραϊβική, βουτάει με ανύπαρκτο στρινγκ μαγιό και κόβει την ανάσα με τις αναρτήσεις της


Η Βάσω Βιλέγκας, το πανέμορφο μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα από το Greece’s Next Top Model (GNTM), βρίσκεται σε σχέση εδώ και 2,5 χρόνια με τον επιτυχημένο σεφ Γιάννη Αποστολάκη και αποτελούν ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Οι δυο τους, αγαπημένοι και ευτυχισμένοι, εδώ και πέντε περίπου μήνες ταξιδεύουν με ιστιοπλοϊκό στην Καραϊβική, διανύοντας μια αξέχαστη εμπειρία και γνωρίζοντας νέους εξωτικούς προορισμούς.

Πρόσφατα, το γνωστό μοντέλο ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, όπου φαίνεται να κάνει κατάδυση φορώντας ένα ανύπαρκτο string μαγιό.

Διαφήμιση

Το βίντεο, που καταγράφει τη Βάσω κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, με το καταγάλανο νερό να την περιβάλλει, έχει προκαλέσει αίσθηση και θαυμασμό στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Βάσω και ο Γιάννης, μέσα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που μοιράζονται με τους θαυμαστές τους, μας προσφέρουν μια μικρή γεύση από τις περιπέτειές τους, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ανακαλύψουμε νέα μέρη μέσα από τα μάτια τους.

Οι μοναδικές τους εμπειρίες σε αυτό το μακροχρόνιο ταξίδι διαμορφώνουν ένα ειδυλλιακό σκηνικό που μας ενθαρρύνει να αναζητήσουμε τις δικές μας περιπέτειες.

Η ίδια σχολίασε:

5 μήνες στο σκάφος, στην άλλη άκρη του κόσμου. Ξυπνάω το πρωί μερικές φορές πιο κουρασμένη από όταν κοιμήθηκα. Μια το κούνημα, μια η ζέστη άλλες φορές πρησμένη και γεμάτη τσιμπήματα από κουνούπια. Κάποιες βέβαια φορές κοιμάμαι σαν μωρό γιατί έχουν όλα πάει τέλεια. Όμως ότι και να συμβαίνει με το που βουτήξω στον βυθό της θάλασσας και δω αυτό το πλούτο… τα ξεχνάω όλα… μαγεύομαι!γεμίζω ενέργεια

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Χωρίς σουτιέν διέλυσε τον ανταγωνισμό. Η αστραφτερή εμφάνιση στο φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών

Ιρίνα Σέικ: Αδιανόητη εμφάνιση – Φόρεσε μόνο διαμάντια και εσώρουχα και σόκαρε το κοινό