in

Κένταλ Τζένερ: Ήπιε, μέθυσε και ανέβασε βίντεο χωρίς… σουτιέν. Το Video έγινε viral ξανά

Η Κένταλ Τζένερ συνεχίζει να προωθεί μέσα από τα social λογαριασμούς της την τεκίλα την οποία παράγει μαζί με την αδερφή της Kim Kardashian!

Προσπαθεί να δώσει μία πολύ μεγάλη υπεραξία στο προϊόν τους και για το λόγο αυτό διάλεξαν και το συγκεκριμένο ποτό!

Ο λόγος είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο Brand στις τεκίλες πέρα από την Κουέρβο, οπότε υπάρχει χώρος για τη δημιουργία ενός Premium ποτού..

Διαφήμιση

Ήδη στην Αμερική αλλά και την Ευρώπη και την Ελλάδα νεαρά άτομα ποζάρουν δίπλα στο συγκεκριμένο μπουκάλι όπως εδώ και χρόνια βλέπαμε να συμβαίνει μόνο με πολύ ακριβές Σαμπάνιες.

Η Kendall Jenner σχεδόν δεν αφήνει Story για Story στο instagram που να μην δημοσιεύσει το αγαπημένο της μπουκάλι με το όμορφο και έξυπνο όνομα, 818 το οποίο έχει να κάνει με τον ταχυδρομικό κώδικα της California και συγκεκριμένα στο χώρο που βρίσκεται το σπίτι της . Ο δεύτερος κωδικός της Καλιφόρνια είναι το 747.

Αυτός είναι και ο λόγος που έχει ξεκινήσει δικαστική διαμάχη ένας Έλληνας που επίσης παράγει ποικίλα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και πρώτος έχει χρησιμοποιήσει για Brand τον ταχυδρομικό κώδικα της περιοχής του αποστακτηρίου το οποίο και παράγει δικό του ποτό.

Η Κένταλ Τζένερ όμως ξέρει και τον τρόπο να κάνει την προώθηση καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον. Το να γίνει ο προσωπικός της λογαριασμός στο instagram ένα Mall είναι κάτι το οποίο προφανώς και δεν θέλει. Έτσι φροντίζει να δείχνει τόσο την καθημερινότητά της όσο και την βραδινή διασκέδαση που περιλαμβάνει το ποτό.

Τα πάντα ξεκινάνε με την Kendall Jenner στο επίκεντρο αφού αυτή είναι το μεγάλο brand στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Η τελευταία ιστορία που ήθελε η Kendall Jenner να προωθήσει την Τεκίλα ξεκίνησε με την ίδια στον καθρέφτη. Σε αυτές τις περιπτώσεις η Κένταλ ξέρει να κλιμακώνει το ενδιαφέρον του κόσμου και να τον αναγκάζεται να βλέπει όλες τις ιστορίες.

Στις επόμενες ιστορίες έκανε την προώθηση που ήθελε δείχνοντας το μπουκάλι τις φίλες της και το ποτό και στο τέλος είναι ξανα η ίδια σε μία ιστορία που γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα, αφού είναι ακόμα πιο κοντά στον καθρέφτη και μάλιστα ποζάρει χωρίς να φοράει από μέσα σουτιέν.

Έτσι δημιουργεί πάντα το ενδιαφέρον του κόσμου να θέλει  να βλέπει τις ιστορίες μία προς μία μέχρι το τέλος.

Βλέπει την αρχή, θέλει να δει το τέλος αλλά ουσιαστικά αυτό που του μένει στο υποσυνείδητο είναι αυτά που του δείχνει η ίδια στο ενδιάμεσο

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

GNTM: Η Ίριδα Παπουτσή πετάει τις ζαρτιέρες και σηκώνει τα πόδια. Απο μοντέλο έγινε Barwoman

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Με σκισμένο τζιν σορτς σκύβει το τουρλώνει και ρίχνει το Instagram.