in

Ιωάννα Τούνη: Να δεις τι πάει να πει γυμναστική. Με μωβ sporty σύνολο γυμνάζει τους κοιλιακούς της

Ενώ η Εβδομάδα Μόδας και οι επιδείξεις πασαρέλας επιδεικνύουν νέες τάσεις που πρέπει να δοκιμάσουμε, λειτουργούν επίσης και ως υπενθύμιση να φορέσουμε αυτό που ήδη έχουμε. Για παράδειγμα, αυτή τη στιγμή, αναζητούμε στις ντουλάπες μας όλα τα κομμάτια που περιλαμβάνουν το μωβ χρώμα, καθώς φαίνεται να είναι ιδιαίτερα δημοφιλές για το φθινόπωρο του 2022.

Το ίδιο έκανε και η Ιωάννα Τούνη, φορώντας ένα sporty σύνολο με αθλητικό τοπ και κολάν στο πιο περιζήτητο χρώμα. Η ίδια μάλιστα, το συνδύασε με ασημί κοσμήματα και κολιέ σε στυλ αλυσίδα.

Διαφήμιση

Το μοντέλο και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πέρασαν το Σαββατοκύριακο στο ορεινό χωριό της Στερεάς Ελλάδας, Παύλιανη και αποφάσισαν να γυμναστούν λίγο με τον ερχομό τους στην πρωτεύουσα.

Η μωβ τρέλα κυριάρχησε κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, όπου το χρώμα (σε μια ποικιλία διαφορετικών αποχρώσεων) εμφανίστηκε σε σχέδια από PatBO, Coach, Prabal Gurung και περισσότερα. Από τότε συνέχισε να είναι αγαπημένο στις πασαρέλες του Λονδίνου, του Μιλάνου και του Παρισιού.

Η Ιωάννα Τούνη, ως γνωστή fashionista, γνωρίζει σίγουρα την τάση και περιμένουμε να την δούμε με το συγκεκριμένο χρώμα σε πολλές εμφανίσεις.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Η πιο Viral φωτογραφία από πόλεμο που έκανε το γύρο του διαδικτύου και σόκαρε δεν ήταν στην Ουκρανία

Ήβη Αδάμου: Σέξι και ανανεωμένη, φορά φυστικί παντελόνι και μαγνητίζει τα βλέμματα