in

Βασίλειος Κωστέτσος: Το έντονο στρες, η αρρωστοφοβία και η δυσκολία αντιμετώπισής τους – «Τρέχω συνέχεια σε γιατρούς»

«Δεν κοιμάμαι καθόλου σχεδόν» λέει ο διάσημος σχεδιαστής μόδας

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε δηλώσεις ο Βασίλειος Κωστέτσος και μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

Την τρέχουσα περίοδο ετοιμάζει μία επίδειξη μόδας, την «L’ Olympien», την οποία αφιερώνει στη πολυαγαπημένη του μητέρα. Σχετικά με αυτό, εξήγησε: «Ουσιαστικά είναι μία μεγάλη φωτογράφιση και κινηματογράφηση, μία ταινία μικρού μήκους, που την ονομάζω “L’ Olympien”, είναι αφιερωμένη στη μητέρα μου και εμπνευσμένη από το βιβλίο του Πλούταρχου “Βίοι Παράλληλοι”. Οι δημιουργίες μου είναι φτιαγμένες πάνω σε κούκλες, χειροποίητα όλα».

Εν συνεχεία, δεν δίστασε να εξομολογηθεί πως περνά μία ιδιαίτερα αγχωτική περίοδος και φοβάται μήπως κληρονομήσει τις αρρώστιες των γονιών του: «Έχω πάρα πολύ άγχος. Δεν κοιμάμαι καθόλου σχεδόν. Ειδικά μετά από όλα αυτά που συνέβησαν στην προσωπική μου ζωή μου, μου βγήκαν ψυχοσωματικά στην πορεία και προσπαθώ να τα καταπολεμήσω. Πριν από δύο μήνες ήμουν χάλια, τώρα είμαι κάπως καλύτερα. Νομίζω ότι θα πάθω ό,τι και η μητέρα μου με το αυτοάνοσο. Έχω άγχος ότι κάτι συμβαίνει, τρέχω συνέχεια σε γιατρούς να δουν το μυϊκό μου σύστημα. Έχω άγχος μην πάθω άνοια, όπως ο πατέρας μου».

Διαφήμιση

«Έχω εισπράξει και εισπράττω τρομερή αγάπη από τον κόσμο. Έχω και εκφράσεις θαυμασμού ακραίες. Μου έχουν φιλήσει τα χέρια. Είμαι πολύ ευγνώμων στο Θεό, το σύμπαν και τους γονείς μου, που έχω ζήσει όλες αυτές τις στιγμές» πρόσθεσε για τη χαρά που λαμβάνει μέσα από τη δουλειά του ως σχεδιαστής μόδας.

Ανέφερε, τέλος, πως δεν αναζητά την αγάπη από τη συντροφικότητα και πως θα ήθελε να έχει παιδί, αφού -όπως χαρακτηριστικά είπε- αυτό εν τέλει μένει: «Επειδή εισέπραξα πάρα πολύ αγάπη από τον κόσμο, μέσα από τη δουλειά μου, δεν έψαχνα ποτέ να εισπράξω την αγάπη από τη συντροφικότητα. Έχω ζήσει μεγάλους έρωτες. Σε αυτή τη φάση, όμως, δεν πιστεύω σε αυτά και δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Αυτό που μένει στη ζωή, για αυτούς που το επιλέγουν και τους τυχαίνει, είναι τα παιδιά. Θα ήθελα παιδιά, δεν το αρνούμαι, αλλά άργησα».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποια εκπομπή θα παρουσιάσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν;

Αναστατώνει το Instagram η Βίκυ Κάβουρα: Σε ερημική παραλία με μικροσκοπικό μπικίνι