in

Σάκης Ρουβάς: «Στάζει μέλι» για την Κάτια Ζυγούλη – Πώς την αποκαλεί;

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά, την Αριάδνη, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο και τον Απόλλωνα

Τον Σάκη Ρουβά συνάντησαν η κάμερα του «Πρωινού» και ο Γρηγόρης Μπάκας στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος το πρωί της Δευτέρας 23/5 στον αέρα της εκπομπής των Φαίη Σκορδά-Γιώργου Λιάγκα, ο διάσημος τραγουδιστής επέστρεψε από Θεσσαλονίκη και έτρεχε να πάει στο γύρισμα, καθώς είχε αργήσει.

«Τρέχω. Δεν έχω καθόλου χρόνο. Με την Κάτια έχουμε τέσσερα παιδιά, η μάνα τους είναι ηρωίδα, να ξέρεις» αυτά τα λίγα λόγια είπε ο Σάκης Ρούβας, καθώς περπατούσε αγχωμένος και με γρήγορο ρυθμό για να πάει στο γύρισμα, ενώ ο Γρηγόρης Μπάκας τον ακολουθούσε. Η αγάπη του και η εκτίμησή του για την εκλεκτή της καρδιάς του και μητέρα των παιδιών του, Κάτια Ζυγούλη, είναι τεράστια και δεν το κρύβει! Για αυτό και την χαρακτηρίζει ως «ηρωίδα» της ζωής του!

Παρά την αναγνωρισιμότητα που απολαμβάνει, ο 50χρονος τραγουδιστής μιλά στους δημοσιογράφους, ακόμα κι όταν βιάζεται. Παραμένει ευγενικός και απλός, σε αντίθεση με άλλους, οι οποίοι αν και δεν είναι τόσοι διάσημοι, έχουν υφάκι. Να τα λέμε κι αυτά!

Διαφήμιση

https://www.youtube.com/watch?v=VegQZRg2wvc

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

H Γη της Ελιάς – Αντρέας Γεωργίου: Αποκάλυψε ποιοι ηθοποιοί θα μπουν στη σειρά το επόμενο διάστημα

GNTM: Βγήκε με το νεγκλιζέ και πήραμε τη Μαίρη Βιτινάρος από πίσω. Ακολούθα μας να δεις φωτογραφίες