in

Τζούλια Κόλλια: Ο μακάβριος τρόπος που γνώρισε τον άντρα της. Φτου φτου φτου

Η Τζούλια Κόλλια είναι παντρεμένη με τον πλαστικό χειρουργό Dr. Κωνσταντίνο Μακρυγιώργη ο οποίος και έχει επέμβει στο μοντέλο, το οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο My style Rocks, με αισθητικές επεμβάσεις.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν με έναν μακάβριο τρόπο και συγκεκριμένα σε μία κηδεία ενός γνωστού της. Ως γνωστό ο έρωτας είναι τυφλός και τα βέλη του παραμονεύουν σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς μας.

Διαφήμιση

Η Τζούλια Κόλλια έχει παραδεχτεί οτι έχει φτιάξει τουλάχιστον το στήθος της ενώ πριν από δύο περίπου χρόνια ο σύζυγός της είχε ένα σοβαρό τροχαίο με τη μοτοσικλέτα που χρειάστηκαν και αρκετά χειρουργεία και πολλές μέρες νοσηλείας ώστε να μπορέσει να αναρρώσει από αυτό που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή.

Το μοντέλο τον τελευταίο καιρό έχει τη δική της συλλογή και το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα με κοσμήματα τα οποία σχεδιάζει εμπορεύεται η ίδια και φυσικά διαφημίζει μέσω των social media

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Νίκαια τροχαίο: Έτσι έγινε το δυστύχημα με την 7χρονη. Video

Αγγελικη Ηλιάδη

Αγγελική Ηλιάδη: Δες πως ήταν το 2003 σε ανέκδοτες φωτογραφίες με κόκκινα μαλλιά από τη Θεσσαλονίκη