in

Γαία Μερκούρη: Η φωτογραφία με μαγιό της κόρης της Δωροθέας Μερκούρη που τρέλανε τον Άγγελο Λάτσιο

Η Γαία Μερκούρη είναι η μικρή κόρη της Δωροθέας Μερκούρη και για πολλά ακόμα χρόνια μέχρι να κάνει κάτι και δικό της επαγγελματικά και να φανεί, θα την προσδιορίζει πάντα το όνομα της μητέρας της!

Το ίδιο ισχύει και για τον σύντροφό της, Άγγελο Λάτσιο ο οποίος είναι ο γιος του Γιάννη Λάτσιου και της Ελένης Μενεγάκη!

Το να είσαι γιος ή κόρη επώνυμου ή επωνυμων γονιών έχει τα καλά του αλλά έχει και τα άσχημα!

Διαφήμιση

Βρίσκεις πάντα έτοιμο κοινό να σε περιμένει στα social media μόλις γίνεις 18 και μάλιστα με θετικό πρόσημο συμπάθειας, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να πετάξεις τη ρετσινιά του γιος του τάδε κόρη του τάδε και να αποδείξεις με τις δικές σου ικανότητες!

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες παγκοσμίως αυτό όπως για παράδειγμα με τον γιο του David Beckham και της Victoria Beckham Brooklyn ο όποιος νομίζει ότι είναι ο καλύτερος σεφ του κόσμου και γίνεται αντικείμενο τρολάρισματος στα social media.

Πρόσφατα Ο διάσημος TikToker, Ντάνιελ Μακ, εντόπισε τον γιο του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ στον δρόμο και είχαν έναν σύντομο διάλογο μεταξύ τους.

Ο Ντάνιελ Μακ συνηθίζει να σταματάει ανθρώπους με εκκεντρικά και ακριβά αυτοκίνητα, ρωτώντας τους τι δουλειά κάνουν.

Προς έκπληξή του, «έπεσε» πάνω στον Μπέκαμ, ο οποίος οδηγούσε μια McLaren που κοστίζει γύρω στο 1 εκατομμύριο δολάρια. Όταν λοιπόν τον ρώτησε τι επαγγέλεται, ο ίδιος απάντησε «σεφ». Τότε ο Μακ του είπε: «Αλήθεια. Είσαι σαν να λέμε ο καλύτερος σεφ του κόσμου;» με τον Μπέκαμ να λέει «προσπαθώ να γίνω».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniel Mac (@itsdanielmac)

Έτσι και εδώ, τα δύο παιδιά, ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη ζουν τον έρωτά τους και δημοσιεύουν συχνά στο Instagram φωτογραφίες από εξόδους, διακοπές και στιγμές καθημερινότητας!

Πρόσφατα η για Μερκούρη ξεσκαρτάρισε το κινητό της και πόσταρε τις τελευταίες όμορφες φωτογραφίες που βρήκε από το καλοκαίρι!

Εμείς πάμε λίγο πιο πίσω το προφίλ της και βρίσκουμε κάποιες άλλες με μαγιό που αναδεικνύουν το όμορφο σώμα της και σίγουρα θα έκανε τον Άγγελο Λάτσιο να πατάει το like

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Viral VIDEO: Στη Νέα Υόρκη υπάρχει ένα μικροσκοπικό νησί που απαγορεύεται να ΠΑΣ. ξερεις γιατι;

Αθηνά Οικονομάκου από το πολύ φίλτρο έπαθε αστεράκια μου, δλδ Αναστασία Γιούσεφ: Κράξιμο και τρελό γέλιο στα social media