in

Τζο Μπάιντεν: Όταν έχασε το γιό του από καρκίνο στον εγκέφαλο

Κάποτε ο Ηρόδοτος έγραφε ότι στην ειρήνη τα παιδιά θάβουν τους γονείς και στον πόλεμο οι γονείς τα παιδιά. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γραφτεί και για τις ανίατες ασθένειες, αφού είναι ένας αέναος και εξαντλητικός πόλεμος με πιθανότητες επιτυχίας υποτριπλάσιες από αυτές της αποτυχίας.

Και δεν υπάρχει πιο τραγικό πράγμα από το να ανακοινώνεις τον θάνατο του γιου σου. Όποιος κι αν είσαι, ό,τι αξιώματα και λεφτά και να έχεις. Γι΄αυτό η θέση του Τζο Μπάιντεν είναι η πιο τραγική για έναν γονιό.

Ο 46χρονος γιος του Μπο Μπάιντεν που διετέλεσε ανώτατος δικαστής του Ντελαγουεάρ για δύο θητείες και υπηρέτησε στον πόλεμο στο Ιράκ και μάλιστα το 2008 έλαβε Μετάλλιο Τιμής, έχασε την μάχη με τον καρκίνο στον εγκέφαλο και απεβίωσε το 2015.

Διαφήμιση

Μια μάχη που κράτησε κοντά στα 5 χρόνια, αφού από το 2010 είχε τα πρώτα δείγματα και το 2013 έγινε η επίσημη διάγνωση, έλαβε τέλος και βύθισε στο πένθος την γυναίκα του Χάλι, τις δύο του κόρες Νάταλι και Χάντερ, και φυσικά τον τότε αντιπρόεδρο των ΗΠΑ.
Φόρο τιμής στον Μπο Μπάιντεν απένειμαν και ο Μπάρακ Ομπάμα με την σύζυγο του που εξέδωσαν ανακοίνωση εξάροντας την προσφορά του Μπο στο έθνος.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Έφη Αχτσιόγλου: Πάει για αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ. Ξεκίνησαν οι ζυμώσεις. Νούμερο 2 η Ρένα Δούρου

Pretty Woman στα Τρίκαλα: Πήγε σε οίκο ανοχής και τώρα την παντρεύεται. Ποιοι είναι στους ρόλους Τζούλια Ρόμπερτς – Ρίτσαρντ Γκιρ