in

Τζίτζι Γκόρτζεους: Το πίνει και το χύνει πάνω της. Η φωτογραφία που διέλυσε το Instagram

Η Gigi Loren Lazzarato Getty, γνωστή επαγγελματικά ως Gigi Gorgeous Getty, είναι Καναδέζα YouTuber, Instagram, ηθοποιός, influencer και μοντέλο.

Το 2008, η Lazzarato άρχισε να ανεβάζει βίντεο στο YouTube ως Gregory Gorgeous. Τα βίντεό της πέτυχαν μεγάλης απήχησης και η ίδια κέρδισε τεράστια δημοτικότητα. Κατάφερε έτσι και δημιούργησε ένα πολύ μεγάλο διαδικτυακό κοινό το οποίο επεκτάθηκε μετά το YouTube και στο instagram όπου σήμερα αριθμεί περισσότερα από 2,3 εκατομμύρια ακόλουθους.

Διαφήμιση

Οι φωτογραφίες της είναι εκθαμβωτικές και η ίδια έχει καταφέρει να βγάζει το παντεσπάνι της μέσα από τα social media και τη μόδα.

Το τελευταίο διάστημα κάνει αρκετή παρέα και με την Αλεξάνδρα Αμπρόσιο όπου οι δυο τους δημιουργούν μία τρομερή αντίθεση σε ξανθό μελαχρινό

Η φωτογραφία βέβαια που απέσπασε τα περισσότερα σχόλια της Τζίτζι Γκόρτζεους το τελευταίο διάστημα ήτανε αυτή όπου πίνει ένα ρόφημα το οποίο στη συνέχεια χύνει πάνω της!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Make up: Γαμπρός έπαθε σοκ μετά την πρώτη νύχτα του γάμου και μήνυσε τη νύφη. Τον εξαπάτησε φορώντας πολύ μακιγιάζ

Alessandra Ambrosio: Αχ αυτές οι Βραζιλιάνες! Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο σου εξηγεί τι θα πει σέξι σε μία φωτογραφία