in

Έτσι διασκεδάζει ο Γιάννης Στάνκογλου στην Αθήνα – Απλά, ωραία και ανθρώπινα!

Δες τη φωτογραφία του ταλαντούχου ηθοποιού στο Instagram

Πολλές τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες έχει στο βιογραφικό του ο Γιάννης Στάνκογλου, με τους ρόλους του στη «10η Εντολή» να τον καθιστούν… αξέχαστο! Πολλές γυναίκες τον θεωρούν ως έναν από τους πιο γοητευτικούς Έλληνες ηθοποιούς και όχι άδικα, αφού παρά την αντικειμενικά ωραία εξωτερική του εμφάνιση, είναι ταπεινός και αν τον συναντήσεις στο δρόμο και του μιλήσεις, θα σου απαντήσει με χαμόγελο.

Την Πέμπτη 5/5, ο 48χρονος ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το μαγαζί που βγήκε με την παρέα του, έτσι για αλλαγή, καθώς δεν συνηθίζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητά του.

«Κάπου στην Αθήνα…Τυχαίες συναντήσεις…» με αυτά τα λόγια συνοδεύει το εν λόγω ασπρόμαυρο στιγμιότυπο. Όπως καταλαβαίνεις, ο Γιάννης Στάνκογλου αγαπά τα μεζεδοπωλεία του κέντρου της Αθήνας και τις συζητήσεις με φίλους. Πράγματα απλά, καθημερινά και ωραία, δηλαδή!

Διαφήμιση

Έτσι ξεχνιέται, αδειάζει το κεφάλι του και γεμίζει μπαταρίες, αφού το πρόγραμμά του είναι γεμάτο, δεδομένου πως πέρα από την ενασχόλησή του με την υποκριτική, έχει δύο παιδιά, την 13χρονη Φοίβη, και τον 8χρονο Φίλιππο, τα οποία έχει αποκτήσει με την Αλίκη Δανέζη.

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Σαμπρίνα: Τα αρνητικά σχόλια κατά τη διάρκεια της καριέρας της, ο τίτλος της Barbie και το ενδεχόμενο δεύτερου γάμου

Σοφία Βογιατζάκη: Εξηγεί τον λόγο που δεν της γεννήθηκε ποτέ η επιθυμία να παντρευτεί και να κάνει παιδιά