in

Χάιντι Κλουμ: Μετά το φόρεμα με το στήθος έξω, πέταξε τελείως και το μαγιό. Η τόπλες φωτογραφία που έγινε viral


Το διάσημο supermodel Heidi Klum, μετά τη λαμπερή της εμφάνιση στο Φεστιβάλ των Καννών, όπου εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό κίτρινο φόρεμα που άφηνε το στήθος της σχεδόν ακάλυπτο προκάλεσε νέα αναστάτωση στα social media, ποζάροντας τόπλες και μυρίζοντας ένα τριαντάφυλλο.

Η Χάιντι Κλούμ, η οποία φημίζεται για την αυτοπεποίθηση και την αγάπη της για τον εαυτό της, πόζαρε μόνο με το κάτω μέρος ενός μαγιό, κρατώντας ένα πανέμορφο τριαντάφυλλο.

Διαφήμιση

Ακόμη και σε μια βιομηχανία, όπως αυτή της showbiz, όπου η εικόνα είναι τόσο καίρια, το σούπερ μόντελ δεν φοβάται να τσαλακωθεί και να αποκαλύψει τον πραγματικό εαυτό της, επιδεικνύοντας μεγάλη αυτοπεποίθηση!

Άλλωστε dεν είναι λίγες οι φορές που έχει ποζάρει εντελώς αμακιγιάριστη ενώ έχει ανεβάσει και βίντεο με λίγο πιο προσωπικές της στιγμές.

Η Χάιντι Κλουμ τόπλες

Οι τόπλες φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στον προσωπικό λογαριασμό της Klum στο Instagram, προκαλώντας μια πλημμύρα θετικών σχολίων από τους θαυμαστές της που εκτιμούν την τόλμη της.

Η 49χρονη Γερμανίδα στην αρχή εμφανίζεται να φορά το μαύρο της μπικίνι και να μυρίζει το τριαντάφυλλο που κρατά στο χέρι με κλειστά μάτια, ενώ στη συνέχεια βγάζει το πάνω μέρος του μαγιό και κοιτάει το φακό όλο νόημα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Φωτογραφία σοκ μετά την επίθεση φιδιού – Κατάφερε να επιζήσει – μάλλον χάνει το πόδι της

Σάρλοτ ΜακΚίνι: Άνοιξε το τζιν μπουφάν και πέταξε το σουτιέν – Φωτογραφία