in

Twilight: Η Ashley Greene ανακοίνωσε νέο podcast για το θρυλικό έπος

Όλοι οι φαν έχουν ξετρελαθεί!

twilight

Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι έχει περάσει μια ολόκληρη δεκαετία από τότε που παρακολουθήσαμε την τελευταία ταινία Twilight στη μεγάλη οθόνη. Αν μη τι άλλο, η επική υπερφυσική ιστορία αγάπης της Bella Swan και του Edward Cullen συνεχίζει να είναι πιο δυνατή από ποτέ, και κάθε φορά που βλέπουμε μια επανάληψη των New Moon, Breaking Dawn ή Eclipse στην τηλεόραση ή σε μια από τις αγαπημένες μας πλατφόρμες, δεν μπορούμε παρά να νοσταλγήσουμε.

Εάν πιστεύετε επίσης ότι το έπος της Kristen Stewart και του Robert Pattinson είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που αναδύθηκαν στον κόσμο της ψυχαγωγίας τη δεκαετία του ’00, τότε είστε τυχεροί!  Σύντομα θα μπορέσετε να δείτε έξτρα κομμάτια μέσω του «The Twilight Effect», ενός νέου podcast που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

twilight

Διαφήμιση

Με οικοδέσποινα την Ashley Greene, η οποία υποδύθηκε την άτακτη Alice Cullen, και την καλύτερή της φίλη, Melanie Howe, το podcast 30 επεισοδίων θα επανεξετάσει και τις πέντε ταινίες του franchise, από τον οικογενειακό αγώνα μπέιζμπολ έως τον δραματικό αγώνα για επιβίωση στην τελευταία ταινία.

Εκτός από τις αναμνήσεις της Greene από το Twilight, το podcast θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με πολλά πρώην μέλη του καστ, συμπεριλαμβανομένων των Kellan Lutz (Emmett), Nikki Reed (Rosalie) και Peter Facinelli (Carlisle) της οικογένειας Cullen.

alice cullen

«Είμαι ενθουσιασμένη που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μπορώ να μοιραστώ ότι φιλοξενώ ένα podcast για το #twilight που ονομάζεται The Twilight Effect με μια από τους καλύτερους φίλους μου και την #twihard @ohmissmelanie», αναφέρει.

«Θα ξαναδούμε και θα αναλύσουμε τις ταινίες, θα απολαύσουμε στιγμές από τα παρασκήνια με τους συναδέλφους μου και θα μιλήσουμε με πολλούς θαυμαστές… γιατί το Twilight δεν θα ήταν Twilight χωρίς εσάς! Ανυπομονώ να σας δω εκεί!»

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

ΣΑΛΟΣ με το Viral Video που ανέβασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κ δείχνει το βρακί της ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΚΟΛΕΤΣΑ

Winnie Harlow: Καυτή φωτογράφηση με ένα αποκαλυπτικό μαγιό