in

Παναγιώτης Βασιλάκος: Έζησε ένα δράμα – Την μέρα που πέθανε ο Κόμπι Μπράιαντ, πέθανε και ο…

Στο Mega καλημέρα επιμελήθηκαν ένα βίντεο με τις πιο hot και Viral συνεντεύξεις επωνύμων κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου!

Μεταξύ αυτών που ξεχωρίσαμε την Ελένη Πετρουλάκη που μίλησε για τη γνωριμία της με τον Ίλια Ίβιτς αλλά και τα 10 χρόνια που έκανε για να γίνει μάνα!

Όπως ανέφερε η γνωστή γυμνάστρια κάποια κουτσομπολίστικα περιοδικά είχαν γράψει ότι ο Ίλια Ίβιτς στέλνει λουλούδια στην ίδια. Έτσι κάποια στιγμή που βρέθηκαν στον ίδιο χώρο αυτός έστειλε λουλούδια και της είπε, για να μην γράφουν χωρίς λόγο!

Διαφήμιση

Η Ελένη Πετρουλάκη έκανε 10 χρόνια να γίνει μητέρα και όπως ανέφερε δεν υπήρξε μοναστήρι στην Ελλάδα και τη Σερβία που δεν επισκέφτηκε και δεν υπήρχε τάμα που δεν έκανε!

Όταν κράτησε το πρώτο τεστ εγκυμοσύνης αγχώθηκε αλλά και χάρηκε, ενώ στη δεύτερη εγκυμοσύνη με τα δίδυμα, εξαιτίας επιπλοκής έμεινε τρεις μέρες σε κώμα! Τότε ανακάλυψε ότι πάσχει από κάποιο αυτοάνοσο στις αρθρώσεις!

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος τώρα, ο πρωταγωνιστής του the bachelor σε ερώτηση αν υπάρχει κάποια προσωπικότητα την οποία θαύμαζε και τον έχει συγκλονίσει ο θάνατός του απάντησέ τον Kobe Bryant.

Τον θαύμαζε σαν προσωπικότητα όμως εκείνη τη μέρα πέθανε και ο γάτος του.




Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αρετή Λαούρτη

Η Αρετή γράφει για αυτά που παρατηρεί από χόμπι. Είναι καθηγήτρια Αγγλικών και υπήρξε φανατική αναγνώστρια!
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Κάια Γκέρμπερ: Η 19χρονη κόρη της Σίντι Κρόφορντ ΠPOΚΑΛΕΙ. Η τοπλες φωτογραφία που τάραξε 8,5 εκατομμύρια ακόλουθους

Ανέκδοτο: Η porche, ο γαιδαρός και το σκυλί …! Τρελό γέλιο