in

Big brother: Βλέπει κύκλους – Το selfie βίντεο της Ευδοκίας στο σπίτι με το κoλάν έριξε το Instagram


Η Ευδοκία Τσαγκλή που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Big Brother, ήταν σίγουρα η πιο δημοφιλής παίκτρια και αγαπημένη του κοινού. Άλλωστε ήταν η γυναίκα που έφτασε στον τελικό χάνοντας το έπαθλο από τον Νίκο για ελάχιστες ψήφους

Η Ευδοκία γεννήθηκε στην Ουκρανία αλλά θεωρεί τον εαυτό της πολίτη του κόσμου Είναι 31 ετών, ενώ είναι πτυχιούχος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, Δημοσιογραφίας και yoga.

Διαφήμιση

Ανήσυχο πνεύμα, ασχολήθηκε με τη διοργάνωση πάρτι σε διάφορα clubs της techno & house μουσικής κυρίως στη Γερμανία και την Ibiza. Δηλώνει επίσης λάτρης της φύσης και του ελεύθερου camping και πιστεύει στην αυτοβελτίωση και στην αυτογνωσία!

Μετά την έξοδό της από το ριάλιτι και την αναγνωρισιμότητά του κέρδισε, προχώρησε σε κυκλοφορία μερικών ρούχων με τη δική της αισθητική τα οποία προωθεί και μέσω Instagram.

Παράλληλα to τελευταίο διάστημα κάνει εντατική γυμναστική και δημοσιεύει στο instagram αλλά και το Tik tok τις ασκήσεις και τον κόπο της ο οποίος όπως μπορείτε να παρατηρήσετε έχει αποτελέσματα aφού η Ευδοκία είχε έχει και διατηρεί ένα εξαιρετικά γυμνασμένο και όμορφο σώμα.

Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και μοντέλο, αφού τα χαρακτηριστικά της είναι εντυπωσιακά τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα ωστόσο η ίδια προτιμά απλά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους το υλικό που αυτή κάθε φορά θέλει να δείξει και όχι ότι θα την έβαζαν να κάνει!

Το τελευταίο διάστημα μας δείχνει τις ικανότητες της στο χορό και τη γυμναστική

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση
wanda nara

Γουάντα Νάρα: Βάζει τα χέρια στο στήθoς και ανοίγει τη μπλούζα – Η φωτογραφία που σάρωσε χθες το βράδυ στο instagram

Κλαούντια Ρομάνι: Έστειλε κόσμο με τη νέα φωτογραφία – Ξαπλώνει με μοβ μαγιό και στήνεται στον τοίχο