in

Το τιπ της ημέρας: Κάνε το πλυντήριο πιάτων να αστράφτει με μαγειρική σόδα

πλυντηριο πιατων καθαρισμος

Το πλυντήριο πιάτων είναι μία συσκευή που μας λύνει κυριολεκτικά τα χέρια. Το βαρετό πλύσιμο των πιάτων γίνεται σε αυτήν την συσκευή όμως και εμείς για το καλό που μας κάνει χρειάζεται που και που να το φροντίσουμε και να το καθαρίζουμε.

Ο καθαρισμός του πλυντηρίου πιάτων είναι μία εύκολη διαδικασία η οποία δεν απαιτεί κάποια ιδιαίτερη εμπειρία αρκεί να ακολουθήσετε τα βήματα που θα βρείτε εδώ.

Το πιο συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα πλυντήρια πιάτων είναι ότι υπολείμματα από τροφές και λίπη μπορούν να σχηματίζουν ένα στερεό πουρί το οποίο μυρίζει άσχημα και δυσχεραίνει την ομαλή λειτουργία του πλυντηρίου.

Διαφήμιση

Για να αποφύγεις ένα ακριβό service μπορείς να χρησιμοποιήσεις μαγειρική σόδα, το γνωστό η ανθρακικό νάτριο που έχουμε όλοι στο σπίτι μας και μαγειρικό ξύδι!

Το πώς θα το κάνεις θα το διαβάσεις εδώ: Πώς να καθαρίσω το πλυντήριο πιάτων;

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
Δεν είναι η πρώτη φορά που η αθεράπευτα εντυπωσιακή αλλά και προκλητική καστανόξανθη καλλονή Αναστασία Γιούσεφ τρελαίνει τον ανδρικό

Τα χάπια σας γρήγορα. Η Αναστασία Γιούσεφ είναι τρελό θηλυκό και μας το δείχνει…στο πιάτο

Ποιος Μαρσέλο Βιέιρα: Δες πώς έσκασε η Ελευθερία Ελευθερίου στο γήπεδο της Παναχαϊκής. Αυτή είναι η υποδοχή