in

Ναταλία Δραγούμη: Στο σαλόνι χαλαρώνει με τη γάτα της και εξηγεί τι σημαίνει για την ίδια ευτυχία

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram η δημοφιλής ηθοποιός

Iδιαίτερα ενεργή στο Instagram είναι η Ναταλία Δραγούμη, αναρτώντας φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή και εκφράζοντας πού και πού τις σκέψεις της για διάφορα θέματα.

Και το βράδυ της Δευτέρας 21/3, τράβηξε την προσοχή των περισσότερων από 90.050 followers της, όταν δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με πρωταγωνιστή τη ναζιάρα γατούλα της!

Διαφήμιση

Όπως βλέπετε, η 49χρονη ηθοποιός βρίσκεται ξαπλωμένη στον αναπαυτικό καναπέ του σαλονιού της και στην κοιλιά της κάθεται η λατρεμένη της γάτα. Στο παρακάτω στιγμιότυπο, βλέπουμε ένα ανδρικό δάχτυλο να αγγίζει παιχνιδιάρικα τη μύτη της γάτας, το οποίο είναι πιθανότατα του συζύγου της, του αρχιτέκτονα Έντι Ρόμπερτς.

Έτσι χαλαρώνει τα βράδια του χειμώνα, πριν κοιμηθεί, η Ναταλία Δραγούμη. Στο σαλόνι της, με ζεστή κουβέρτα και τη συντροφιά των αγαπημένων της ανθρώπων και…ζώων.

«Ευτυχία είναι το αξέχαστο της στιγμής…» σημειώνει στη λεζάντα του post της η ταλαντούχα ηθοποιός και εμείς θα συμφωνήσουμε! Η ευτυχία «κρύβεται» στα απλά και καθημερινά, όχι στα μεγαλειώδη και ακριβά.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Miley Cyrus: Όχι μια, άλλα τέσσερις σέξι εμφανίσεις, αποκαλύπτοντας τα πάντα

Hailey Bieber: Μας εμπνέει με δύο λαμπερές και φρέσκες τάσεις στο μακιγιάζ