in , ,

Το Τατουάζ: Στα ΚΟΚΚΙΝΑ η Τηλεθεαση στον Alpha tv γιατι απόψε….

Το Τατουάζ

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο Alpha tv. Φαντ’αζομαι μάθατε για την εκτακτη ειδηση: Στην εντατική ηθοποιός του Τατουάζ στο Alpha tv μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο ομως δεν ειναι αυτος ο λόγος που η τηλεθέαση θα πάει στο 60% σήμερα.
Ο Νικόλας στριμώχνει την Πιλάρ με σκοπό να πάρει τις πληροφορίες που θέλει… Η Νικόλ σοκαρισμένη από το δυσάρεστο συμβάν με τη Μαργκώ, αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση και υποβάλλει την παραίτησή της. Η Αμαλία συνέρχεται από το κώμα και….
όλα δείχνουν πως πήγαν καλά. Ο Στέφανος αναλαμβάνει προσωπικά την αποτοξίνωση της Όλγας και η πρώτη φάση έχει γυμναστική μέχρι τελικής πτώσης! Ο Χάρης προσπαθεί να προσεγγίσει την Αφροδίτη, αλλά ο Παύλος δεν του το κάνει εύκολο. Ο Σωκράτης συνεχίζει τις έρευνες στο σπίτι του Ορφέα κι αυτή τη φορά βρίσκει ένα…
σετ κλειδιά. Ο Σέκερης συνειδητοποιεί πως βρίσκονται μπροστά σε ένα περιστατικό «Μπλε Φάλαινας», γεγονός που τον ανησυχεί πολύ. Η Μαργκώ θα δεχτεί μια επίσκεψη από τα παλιά, ενώ την ίδια ώρα ο Τόνυ ενδίδει στο πάθος του για την Τατιάνα..
Ο Τόνυ, γνωρίζοντας ότι ο δρόμος που έχει πάρει με το εμπόριο των όπλων δεν έχει πια γυρισμό, δίνει οριστικό τέλος στη σχέση του με την Τατιάνα, ενώ στο Λονδίνο η Πιλάρ επιμένει να δει τη Μαργκώ προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τις παλιές τους εκκρεμότητες. Η Νικόλ πραγματοποιεί την απειλή της και παραιτείται, κάτι που εξοργίζει τη Μαργκώ.
Η Αμαλία έχει πια συνέλθει και νιώθει έτοιμη να βγει μια μεγάλη βόλτα στο Λονδίνο μόνη της. Ο Θεοχάρης που ανησυχεί για την κατάστασή της, αποφασίζει να την ακολουθήσει, αλλά κάποια στιγμή τη χάνει από τα μάτια του. Στα Μετέωρα, ο Στέφανος έχει βάλει την Όλγα σε πρόγραμμα που περιλαμβάνει γυμναστήριο, τρέξιμο, ιππασία, μασάζ και ό,τι άλλο θα την απομακρύνει από την εξάρτησή της από το αλκοόλ. Η Όλγα είναι απόλυτα δεκτική σε όλα αυτά, αφού ξέρει ότι μόνο έτσι η Λήδα θα γυρίσει και πάλι κοντά της. Ο Σέκερης, η Τατιάνα και η Αθηνά συνειδητοποιούν ότι μια υπόθεση της αστυνομικής διεύθυνσης, τους οδηγεί στα σκοτεινά μονοπάτια της «Μπλε Φάλαινας», έναν διαδικτυακό «κίνδυνο» που απειλεί τους έφηβους.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Το Τατουάζ: Στην εντατική ηθοποιός του Τατουάζ στο Alpha tv μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο

10 απλές ασκήσεις που θα σου δώσουν τέλεια όραση και μάτια αετού!!