in

Μαρία Σολωμού: Το μήνυμά της για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Δείτε την ανάρτηση της δημοφιλούς ηθοποιού στο Instagram

Χθες ήταν η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και πολλοί celebrities γιόρτασαν με την ψυχή τους, με την Μαρία Σολωμού να στέλνει στους περισσότερους από 270 χιλιάδες followers της το δικό της μήνυμα.

Η 47χρονη ηθοποιός, η οποία χώρισε από τον Μάριο Αθανασίου το 2009 και έχει αποκτήσει μαζί του έναν γιο, ποζάρει με ροκ outfit, νάζι και χαμόγελο στo κέντρο μίας τεράστιας, εντυπωσιακής καρδιάς, η οποία έχει κατασκευαστεί από λουλούδια και φύλλα.

Διαφήμιση

Πιθανότατα βρίσκεται σε κάποιο πεζόδρομο του κέντρου της Αθήνας και το πρόσωπό της λάμπει από ευτυχία. Φορά ένα μίνι σορτς, το οποίο καλύπτεται σχεδόν ολόκληρο από το μαύρο, μακρύ φούτερ. Επιπλέον θηλυκότητα της χαρίζει το διχτυωτό καλσόν και στιλ τα μαύρα αρβυλάκια. Έχει ολοκληρώσει το σύνολό της με ασημένια αξεσουάρ, συγκεκριμένα σκουλαρίκια-κρικάκια, διακριτικά βραχιόλια και κομψά δαχτυλίδια. Το μακιγιάζ της είναι σε φυσικούς τόνους, ενώ τα μαύρα, σγουρά, ογκώδη μαλλιά της την κάνουν -όπως πάντα- να ξεχωρίζει.

«Ας ερωτευτούμε με τρέλα! Σε όσους κοροϊδεύουν, σε όσους αγοράζουν αρκουδάκια, σε όσους είναι λιγότερο ή περισσότερο ερωτευμένοι, σε χωρισμένους, σε παντρεμένους, σε απατημένους, σε μοναχικούς, σε αδιάφορους, σε ΟΛΟΥΣ εκεί έξω !!!!!! ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ!!!!» με αυτά τα λόγια συνοδεύει τις δύο υπέροχες φωτογραφίες της η Μαρία Σολωμού, τονίζοντας ότι όλοι και όχι μόνο τα ζευγάρια και οι ερωτευμένοι αξίζει να γιορτάζουμε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Άλλωστε, η αγάπη είναι η λύση σε όλα.

Μαρία Σολωμού, είσαι θεά!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Cardi B: Τα πολυτελή δώρα που έλαβε για τον Άγιο Βαλεντίνο

Lizzo: Γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο με ένα velvet thong. Φωτογραφίες