in

Το Μεγάλο Παζάρι: Η Γουάντα Νάρα μας δείχνει τι έχασε ο Μάουρο Ικάρντι. ΖΟΝΚ

Η Γουάντα Νάρα και ο Μάουρο Ικάρντι πάνε για διαζύγιο, αφού η αργεντίνα καλλονή πληρώθηκε από τον ποδοσφαιριστή με το ίδιο νόμισμα που είχε πληρώσει αυτή τον πρώην σύζυγό της Μάξι Λόπεζ!

Λίγο πολύ τα ξέρετε. Τρία παιδιά με τον Maxi Lopez είχε Wanda Nara και στην Ιταλία τα έφτιαξε με τον συμπαίκτη του, ούσα παντρεμένη, Mάουρο Iκάρντι!

Χώρισε από τον Mάξι Λόπεζ, παντρεύτηκε τον Μάουρο Ικάρντι και έκαναν ακόμα δύο παιδιά. Ε αυτή τη φορά ήρθε η σειρά του άντρα να την απατήσει!

Διαφήμιση

Αν και στην αρχή φάνηκε το ζευγάρι θα τα έβρισκε, πήγαν και μερικές μέρες διακοπές όλοι μαζί, οι πληγές δεν επουλώθηκαν και πλέον οδεύουν προς διαζύγιο!

Η Wanda Nara τις τελευταίες ημέρες συνέχισε τις διακοπές της στην Ισπανία μαζί με την αδερφή της η οποία είχε έρθει στην Ευρώπη και εκεί φαίνεται πως πήρε οριστικά την απόφαση για το διαζύγιο!

Τι κι αν έχει πέντε παιδιά, τι κι αν είναι στα 37, τι κι αν έχει δύο διαζύγια,η Νάρα έχει εκατομμύρια followers και προσόντα τα οποία δεν θα την αφήσουν στον πάγκο!

Μάλιστα παραδοσιακά τα έδειχνε και το ίδιο κάνει και τώρα! Έτσι σε στυλ το μεγάλο παζάρι, ποζάρει με τα προσόντα της σε κοινή θέα, έτσι για να βλέπει ο Μάουρο τι έχασε.

Ζονκ ο Μάουρο!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Η ημέρα που το Μαϊάμι προσκύνησε τη Ρία Αντωνίου: Έτσι πετσόκοψε τα αμερικανάκια – Φωτογραφία

Κουίζ: Φωτογραφία, στο κρεβάτι με σαμπάνια, γυμvή και τυλιγμένη με την Αστερόεσσα – Ποια είναι;