in

Μέθυσε απόψε η Σάρλοτ ΜακΚίνι και διέλυσε το instagram με τoπλες φωτογραφία

Μετά από αυτό σίγουρα την περιμένει μια μεγάλη τιμωρία. Η Σαρλότ Μακκίνι μας είχε συνηθίσει όλους αυτούς τους μήνες που βρίσκεται στην πρώτη θέση της καρδιάς μας, να καταργεί τους νόμους και τους κανόνες της βαρύτητας, του έρωτα και της λογικής.

Και για όλα αυτά δεν τιμωρήθηκε ποτέ. Δικαίως. Όμως το Instagram δεν είναι σαν τους μυριάδες θαυμαστές της. Έχει κανόνες, έχει περιορισμούς και όταν αυτοί καταργούνται τότε ακολουθεί σκληρή πολιτική. Είτε το επίμαχο υλικό κατεβαίνει είτε ο λογαριασμός γίνεται ανενεργός μέχρι νεωτέρας.

Διαφήμιση

Έτσι την είχε πάθει η Ριάνα, έτσι την έπαθε και η Κρίσι Τέιγκεν τις προάλλες. Δεν ξέρουμε αν υπάρχει κάποιο κίνημα των μοντέλων κατά της ποινικοποίησης του στnθoυς στο Instagram, όμως η Σαρλότ Μακκίνι με αυτό που έκανε πραγματικά παρέλυσε το μέσο και προκάλεσε ντελίρριο ενθουσιασμού στους ακόλουθους της.

Δύο τoπλες φωτογραφίες της που ανέβηκαν ήταν αρκετές για να προκαλέσουν χαμό.

Μάλιστα η Σαρλότ έλεγε ότι είναι μεθυσμένη και τις ανεβάζει, αλλά απ΄ότι φάνηκε έπεσε θύμα χάκερς, οι οποίοι είχαν υποκλέψει τις τoπλες φωτογραφίες και τις ανέβασαν.

Έτσι έφτιαξε αμέσως να ενημερώσει ότι δεν είναι δικό της φταίξιμο, ενώ όπως φαίνεται οι χάκερς έστειλαν και προσωπικά μηνύματα στους ακόλουθούς της με υποσχέσεις πονηρού περιεχομένου.
ΔΕΣ τις φωτογραφίες εδω

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Δήμητρα Ματσούκα: Είναι κούκλος, διάσημος, τον θέλουν όλες αλλά… θα έτρωγε χυλόπιτα. Ποιος;

Να γινόμαστε αναμνήσεις και (πρέπει;) να προχωράμε