koolnews logo
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Πέμπτη, Μάι 21, 2026
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Τηλεθέαση: Κυριαρχία των τηλεπαιχνιδιών στην απογευματινή ζώνη. Το κοινό προτιμά ένταση και διασκέδαση
Media

Τηλεθέαση: Κυριαρχία των τηλεπαιχνιδιών στην απογευματινή ζώνη. Το κοινό προτιμά ένταση και διασκέδαση

Kool Team
Last updated: 25 Σεπτεμβρίου, 2024 11:47 πμ
Kool Team
Published: 25 Σεπτεμβρίου, 2024
Share
SHARE

Στην απογευματινή ζώνη της 24ης Σεπτεμβρίου, κυριαρχούν τα τηλεπαιχνίδια, τα οποία συνεχίζουν να είναι εξαιρετικά δημοφιλή στο ελληνικό κοινό. Οι απογευματινές ώρες αποτελούν έναν κρίσιμο χρόνο για την ψυχαγωγία, καθώς το κοινό επιστρέφει από τις καθημερινές του δραστηριότητες και αναζητά χαλαρή αλλά συναρπαστική διασκέδαση. Τα τηλεπαιχνίδια προσφέρουν αυτήν την ευκαιρία, συνδυάζοντας την αγωνία και τη διασκέδαση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία τηλεθέασης, η εκπομπή “Τροχός της Τύχης” στο Star κατέκτησε την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό με 17.7% και ακόμα υψηλότερη επίδοση στο συνολικό κοινό με 20.9%. Ο κλασικός χαρακτήρας του παιχνιδιού παραμένει σταθερός πόλος έλξης για τους τηλεθεατές.

Το “Deal” του Alpha, με παρουσιαστή τον Γιώργο Θαναηλάκη, συνέχισε να είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές, σημειώνοντας 16.1% στο δυναμικό κοινό και 14.2% στο συνολικό. Η δυνατότητα του παιχνιδιού να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των παικτών και του κοινού το καθιστά σταθερά στην κορυφή της απογευματινής ζώνης.

Η ενημερωτική εκπομπή “Live News” στο Mega καταφέρνει να διατηρεί υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, με 13.8% στο δυναμικό κοινό και 20.6% στο συνολικό. Αν και δεν πρόκειται για τηλεπαιχνίδι, η εκπομπή αυτή συνδυάζει ενημέρωση και γρήγορη ροή πληροφοριών, γεγονός που της χαρίζει αξιοσημείωτη απήχηση.

Το “The Chase” στο Mega, ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων με ιδιαίτερο φορμάτ, σημείωσε 11.9% στο δυναμικό κοινό και 13.4% στο συνολικό. Πρόκειται για ένα από τα παιχνίδια που συνδυάζουν τη γρήγορη σκέψη με την αγωνία, γεγονός που το καθιστά αγαπητό σε μεγάλο μέρος του κοινού.

Η εκπομπή “Cash or Trash” του Star, αν και συγκέντρωσε 11.3% στο δυναμικό κοινό και 13.5% στο συνολικό, συνεχίζει να προσφέρει ένα πρωτότυπο και ελκυστικό φορμάτ, στο οποίο οι συμμετέχοντες καλούνται να αποτιμήσουν παλιά αντικείμενα, προσελκύοντας όσους ενδιαφέρονται για ιστορικές και συλλεκτικές αξίες.

Το τηλεπαιχνίδι “5 x 5” στον ANT1, με 11.2% στο δυναμικό κοινό και 11.4% στο συνολικό, συνεχίζει να έχει πιστό κοινό, βασισμένο στην απλότητα του παιχνιδιού και την οικογενειακή του φύση.

Στην κατηγορία των υπόλοιπων προγραμμάτων, το “Ηλέκτρα” της ΕΡΤ1 σημείωσε 6% στο δυναμικό και 12.4% στο συνολικό κοινό, ενώ το “My Style Rocks” στο ΣΚΑΪ σημείωσε 5.4% στο δυναμικό κοινό και 6.5% στο συνολικό, προσφέροντας ένα πιο εξειδικευμένο περιεχόμενο μόδας.

Author

Kool Team

Follow Koolnews.gr στο Google News
TAGGED:τηλεθέαση
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Weather
23°C
Athens
scattered clouds
25° _ 23°
61%
2 km/h
Πε
25 °C
Πα
23 °C
Σα
24 °C
Κυ
26 °C
Δε
26 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9KLike
3MFollow
304.9KPin
844.9MFollow

Popular Posts

«Έφυγε» ο εμβληματικός «Υπερσακάτης-1100»: Θλίψη στον κόσμο της μοτοσυκλέτας για τον Γιώργο «Akira»

Kool Team
3 Min Read

«Είχε χάσει τον μπαμπά της, τώρα έφυγε με τη μαμά της»: Το σπαρακτικό αντίο στην Αρμονία που ξεψύχησε στην άσφαλτο της Ρόδου

Kool Team
4 Min Read

Ηρώ Σαΐα: «Όλοι μού έλεγαν ότι είναι λάθος, πάλευα να ξεφύγω» – Η εξομολόγηση για τα 19 χρόνια πλάι στον Σταύρο Ξαρχάκο

Kool Team
4 Min Read

You Might Also Like

Media

GNTM: Νέα εγκυμοσύνη; Πρώην παίκτρια του ριάλιτι κάνει το σήμα που ανακοίνωσε η Ιωάννα Τούνη ότι είναι έγκυος

1 Min Read
Media

Κατερίνα Καινούργιου: Έρχεται αγωγή – Αποκάλεσε γελοίο δικηγόρο στον αέρα της εκπομπής της

2 Min Read
Medianews

Rexona: Μετά τον Νίκο Αναστόπουλο η Ντορέττα Παπαδημητρίου

1 Min Read
Media

Κατερίνα Καινούργιου: Νιώθει την ανάσα της Ιωάννας Μαλέσκου, που θα κοβόταν, στην τηλεθέαση

1 Min Read
Medianews

Σεισμός: Ισχυρότατος Σεισμός Πριν Απο Λίγο

2 Min Read
Δωροθεα μερκουρη
MedianewsSports

Δωροθέα Μερκούρη: ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ με μια φωτογραφία τα 3 πράγματα που πρέπει να κρατας κρυφα!

0 Min Read
Media

Survivor Ελλάδας: Ξεκούμπωτη και χωρίς σουτιέν η Δήμητρα Βαμβακούση σου στέλνει φιλάκια. Πίσω στο ριάλιτι χθες

2 Min Read
βουγιουκλακη
MedianewsShowbizvideo

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Οταν συνάντησε ξανά τη Δημήτρη Παπαμιχαήλ το 1990 στο Ζαχο Χατζηφωτίου. Viral Video

1 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2026 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
  • .
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?