in

Ιωάννα Μαλέσκου γιοκ: Έτσι είπε αντίο στους τηλεθεατές! Σε ποιο κανάλι πάει;

Φανερά συγκινημένη στο αντίο της στο «Love it» και τον ΣΚΑΪ, η Ιωάννα Μαλέσκου με την εκπομπή να ρίχνει αυλαία μετά από δύο ολόκληρες τηλεοπτικές χρονιές!

Η Ιωάννα Μαλέσκου ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση από το Κρήτη TV και πριν δύο χρόνια έκανε το μεγάλο βήμα να μετακομίσει στην πρωτεύουσα για λογαριασμό του ΣΚΑΪ!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια από την Πρέβεζα, αποχαιρέτησε την ομάδα του love it και τον ΣΚΑΪ και είπε ότι εμείς θα τα ξαναπούμε. Εις το επανιδείν από την Ιωάννα Μαλέσκου χωρίς βέβαια ακόμα να έχει γίνει γνωστό το κανάλι στο οποίο μετακομίζει!

Διαφήμιση

Να υπενθυμίσουμε ότι με τις φετινές μεταγραφές στον ΣΚΑΪ αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη η Φαίη Σκορδά, η οποία έχει δυνατά εμπορικά κομμάτια και όπως λέμε στη γλώσσα της τηλεόρασης τα φέρνει στο κανάλι, ενώ την ώρα περίπου που είχε η Ιωάννα Μαλέσκου εκπομπή και λίγο αργότερα θα υπάρχει η Μαρία Μπακοδήμου!




Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

ΓΛΥΦΑΔΑ: Περιπολικό με φωτορυθμικά περνά κόκκινα με γυναίκες στο πίσω κάθισμα να παρταρουν. Viral βίντεο

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ξύπνησε με κέφι αλλά δε θυμάται το e-shop της με τα μαγιό. Τρελό γέλιο