ΑΒ Βασιλόπουλος: Ένα καλοκαίρι γεμάτο παιδικά χαμόγελα

H AB Βασιλόπουλος, για τρίτη συνεχή χρονιά, προσέφερε όλα τα απαραίτητα τρόφιμα για τα παιδιά που συμμετείχαν στο Summer Camp του Επίκεντρου της ActionAid, το οποίο φέτος φιλοξενήθηκε στο Κέντρο Περιβαλλοντικής και Κοινωνικής Εκπαίδευσης και Ευαισθητοποίησης «Κέντρο της Γης» στο Ίλιον, που έχει δημιουργήσει η Οργάνωση Γη.
Από τις 26 Ιουνίου έως τις 19 Ιουλίου, η ΑΒ Βασιλόπουλος φρόντισε ώστε όλα τα παιδιά, που συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό και διασκεδαστικό Summer Camp, να απολαμβάνουν καθημερινά ένα θρεπτικό δεκατιανό, που έδινε κάθε μέρα στους μικρούς μας φίλους ενέργεια για να παίρνουν μέρος με χαμόγελο στις ειδικά σχεδιασμένες εκπαιδευτικές δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν και φυσικά δύναμη για ακόμα περισσότερο παιχνίδι!
Παράλληλα, στο πλαίσιο του Summer Camp, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα για την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή μέσα από βιωματικές δράσεις που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο Prolepsis, μια στρατηγική συνεργασία που έχει ξεκινήσει η ΑΒ από το 2012 μέσα από το Πρόγραμμα Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής – ΔΙΑΤΡΟΦΗ για την εκπαίδευση των μαθητών σχετικά με την υγιεινή ελληνική διατροφή.

Ασημίνα Φρατζέσκου

Written by Ασημίνα Φρατζέσκου

Fashion expert με σπουδές στη μόδα αλλά και τη δημοσιογραφία. Πως ταιριάζουν αυτά; Όταν γράφεις για ό,τι αγαπάς. Είμαι η Ασημίνα και φέρνω τη μόδα για εσάς

power of love τι κανουν

Power of Love: Τι κανουν τα ΠΑΙΔΙΑ μετα το παιχνιδι. ΔΟΥΛΕΥΕΙ κανεις; Τι λεει η Μαρία Μπακοδήμου

Φωτεινή Δάρρα

Φωτεινή Δάρρα: Τραγουδά Θάλασσα Πλατιά και ξεκινά καλοκαιρινή περιοδεία