Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Δευτέρα, Σεπ 22, 2025
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Θεσσαλονίκη: Σκότωσε την αδελφή του μετά από καβγά για την καθαριότητα – Τι κατέθεσε ο δράστης
news

Θεσσαλονίκη: Σκότωσε την αδελφή του μετά από καβγά για την καθαριότητα – Τι κατέθεσε ο δράστης

Kool Team
Last updated: 22 Σεπτεμβρίου, 2025 7:29 μμ
Kool Team
Published: 22 Σεπτεμβρίου, 2025
Share
SHARE

Σκηνές που θυμίζουν σκοτεινό θρίλερ εκτυλίχθηκαν σε διαμέρισμα της ανατολικής Θεσσαλονίκης. Ένας 50χρονος άνδρας ομολόγησε ότι έπνιξε την ίδια του την αδελφή, επειδή – όπως είπε – δεν άντεξε άλλο τις παρατηρήσεις της για την καθαριότητα.

Ενότητες
  • Το φορτίο πριν το έγκλημα
  • Η σπίθα που έγινε φονικό
  • Το τηλεφώνημα της μετάνοιας
  • Τα αμυντικά τραύματα που μαρτυρούν πάλη
  • Στον εισαγγελέα με δάκρυα
  • Το αποτύπωμα της βίας

Το φορτίο πριν το έγκλημα

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο δράστης βρέθηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» για να παραλάβει τη 59χρονη αδελφή του, η οποία μόλις είχε πάρει εξιτήριο μετά από εγκεφαλικό. Η διαδρομή μέχρι το σπίτι της έμοιαζε συνηθισμένη· μέσα στο αυτοκίνητο όμως, μια τηλεφωνική συνομιλία με τη σύζυγό του θα του άλλαζε τη διάθεση. Η φωνή της, γεμάτη οργή, όταν αυτός της ανέφερε πως θα έμενε στην αδερφή του το βράδι, του ζήτησε να μαζέψει τα πράγματά του και να μετακομίσει μόνιμα στην αδελφή του.

Αναστατωμένος, έφτασε στην πολυκατοικία της οδού Αλεξανδρείας. Στον δεύτερο όροφο, το σπίτι της 59χρονης έμοιαζε τακτοποιημένο, σχεδόν αποστειρωμένο – μια γυναίκα που πάλευε με τις φοβίες της για τα μικρόβια, είχε μάθει να κρατά τον χώρο της πεντακάθαρο.

Η σπίθα που έγινε φονικό

Μόλις μπήκαν στο σπίτι, η γυναίκα πρόσεξε πως ο αδελφός της περπάτησε με τις κάλτσες στο σημείο όπου είχε αφήσει τα παπούτσια του. Η παρατήρηση ήρθε κοφτή, αυστηρή, σαν εντολή. Λίγα λεπτά αργότερα, ένα δεύτερο σχόλιο, αυτή τη φορά για την αποχέτευση της τουαλέτας, ανέβασε κι άλλο την ένταση.

Ο 50χρονος περιέγραψε αργότερα ότι ένιωσε «να του γυρίζει το μυαλό». Οι φωνές της συζύγου του στο τηλέφωνο και οι επικρίσεις της αδελφής του ενώνονταν στο κεφάλι του σε έναν εκκωφαντικό θόρυβο. «Δεν ήξερα τι έκανα», θα πει.

Μέσα σε δευτερόλεπτα άρπαξε μια πλαστική σακούλα και την πέρασε στον λαιμό της. Η γυναίκα αντιστάθηκε με όση δύναμη είχε, πάλεψε, γρατζούνισε, προσπάθησε να τραβήξει τον αυτοσχέδιο βρόχο. Όμως η μάχη ήταν άνιση. Η 59χρονη σωριάστηκε στο πάτωμα, ενώ ο αδελφός της συνειδητοποιούσε αργά το αποτρόπαιο αποτέλεσμα.

Το τηλεφώνημα της μετάνοιας

Σοκαρισμένος από την ίδια του την πράξη, ο δράστης πήρε πρώτα τη σύζυγό του στο τηλέφωνο, και έπειτα κάλεσε την Άμεση Δράση. «Σκότωσα την αδελφή μου, στείλτε ασθενοφόρο», φέρεται να είπε με φωνή που έτρεμε. Λίγα λεπτά αργότερα, το διαμέρισμα είχε γεμίσει αστυνομικούς.

Τα αμυντικά τραύματα που μαρτυρούν πάλη

Η ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψε ότι ο θάνατος της 59χρονης ήταν ασφυκτικός. Στο σώμα της βρέθηκαν αμυντικά τραύματα – γρατζουνιές και σημάδια που μαρτυρούν την απέλπιδα προσπάθειά της να σωθεί. Ενδείξεις μιας μάχης που έδωσε μέχρι την τελευταία της ανάσα.

Στον εισαγγελέα με δάκρυα

Την Κυριακή το πρωί, ο 50χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με σκυμμένο κεφάλι. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Παρέμεινε σιωπηλός, εκτός από μια φράση που επανέλαβε: «Είμαι συντετριμμένος, δεν μπορώ να το πιστέψω». Ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη. Μέχρι τότε θα παραμένει κρατούμενος.

Το αποτύπωμα της βίας

Πίσω από την κλειστή πόρτα ενός συνηθισμένου διαμερίσματος κρύφτηκε ένα δράμα που τελείωσε με αίμα. Ένα έγκλημα που ξεκίνησε από μικρές καθημερινές εντάσεις, μα κατέληξε σε μια οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Weather
29°C
Athens
clear sky
30° _ 27°
48%
5 km/h
Δε
29 °C
Τρ
27 °C
Τε
29 °C
Πε
30 °C
Πα
24 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

Παίκτης της ΑΕΚ συνελήφθη μετά από άρνηση σε αλκοτέστ

Kool Team
1 Min Read

Εισαγγελέας Αρείου Πάγου για Τέμπη: «Δεν υπάρχει σαφές αίτημα εκταφής – αν υποβληθεί, θα εξεταστεί άμεσα»

Kool Team
2 Min Read

Κατερίνη: Εξιχνιάστηκε κλοπή «μαμούθ» 190.000 ευρώ από ηλικιωμένη

Kool Team
2 Min Read

Καιρός: Ήλιος μέχρι τα μέσα της εβδομάδας – Σπάει ο αντικυκλώνας, φτάνουν τα πρώτα φθινοπωρινά μπουρίνια

Kool Team
2 Min Read

You Might Also Like

news

Πέθανε ο «Κοιμώμενος Πρίγκιπας» της Σαουδικής Αραβίας – Το τέλος μιας 20ετούς μάχης ανάμεσα στη ζωή και την απώλεια

3 Min Read
video

Viral Βίντεο: Η Γεωργία Τουμαντζη τραγουδά ΗΜΑΡΤΟΝ και της ρίχνουν δίσκους στο κεφάλι

1 Min Read
Showbiz

Maralee Nichols: Αποκαλύπτει το όνομα του δύο μηνών γιου της, τον οποίο έχει αποκτήσει με τον πρώην σύντροφο της Khloe Kardashian, Tristan Thompson

3 Min Read
news

Παράταση μέχρι τη Δευτέρα 1η Μαρτίου για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

0 Min Read
news

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα – Πεθερός σκότωσε τον γαμπρό

0 Min Read
news

Τρύφωνας Σαμαράς: Έτσι ευχήθηκε στο Νίκο Κοκλώνη για τα γενέθλια του. Όσα έχω ζήσει μαζί σου

1 Min Read
Lifestyle

Ιωάννα Τούνη: Αγνοείται και από τα social μετά τη μήνυση για να αποφύγει το αυτόφωρο

1 Min Read
Sports

Βαγγέλης Μαρινάκης: Αυτά που ζητάει ο Ντάνιελ Ποντένσε είναι εξωπραγματικά – Πολύ δύσκολο πλέον

3 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2025 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?