in

Άιρλαντ Μπάλντουιν: 2 νούμερα μικρότερο – Δεν κουμπώνει το φόρεμα με τίποτα και μας το δείχνει από.. πίσω

Είναι μία από τις πιο άτακτες γυναίκες της απέναντι όχθης. Από τα 18 της που άρχισε να ασχολείται με τις φωτογραφίσεις και τα περιοδικά, έδειξε τι ακριβώς πρεσβεύει και τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτήν.

Η Άιρλαντ Μπάλντουιν είναι γνωστή και μη εξαιρετέα και κατά καιρούς έχει προκαλέσει με τις φωτογραφίες που αναρτά στο προφίλ της στο Instagram.

Διαφήμιση

Είναι πολλές οι φορές που έχει ξεπεράσει τα εσκαμμένα και αναρωτιόμαστε πάντα τι μπορεί να σκέφτεται ο μπαμπάς της Άλεκ και η μαμά της Κιμ Μπέισινγκερ. Μάλλον χαίρονται παρά ανησυχούν.

Η Άιρλαντ λοιπόν είναι ένα κορίτσι άτακτο και περήφανο για το σώμα της. Και καλά κάνει. Περισσότερο όμως της αρέσουν τα oπίσθια της και γι΄αυτό δεν χάνει ευκαιρία να τα δείξει.

Στη νέα φωτογραφία που ανάρτησε την βλέπουμε να προσπαθεί να βάλει ένα φόρεμα που είναι δυο νούμερα μικρότερο από το κανονικό και προφανώς δεν μπορεί να κουμπώσει από πίσω. Οπότε η πλάτη της και τα oπίσθια της καλυμμένα από το στpιvγκ αφήνονται στη θέα με το μοντέλο να σχολιάζει ότι προσπαθεί «όπως ο Χουντίνι να αλλάξω τους νόμους των επιστημών»

Δε θα κουμπώσει ποτέ λέμε

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Άρτεμις Αλεξανδράτου: Αλλη για Only fans – Η αδερφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου τραβάει selfie φωτογραφία με μαγιό στον καθρέφτη

Πάρε μάτι: Με τη Ντανιέλ Κνάντσον θα ηχήσουν καμπανάκια στο κεφάλι σου