in

The Bachelor: Βγήκε από το ριάλιτι και κυκλοφορεί χωρις ΒΡΑΚΙ. Αχνοφάνηκε ο κουμπαράς της

Αποχώρησε από το ριάλιτι the bachelor και ξεκίνησε κοσμικές εμφανίσεις με κόκκινο φόρεμα και χωρίς βρακί.

Ο γνωστός πι-αρ μάνατζερ Νεκτάριος Σκαμνάκης εντόπισε την πρώην παίκτρια του the bachelor σε βραδινή έξοδο και την πήρε αγκαλιά. Και εμεις θα την παίρναμε αν τη βλέπαμε έτσι δεδομένο!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη φωτογραφία ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram που είναι γεμάτο wanna be σελέμπριτι και πιστεύουμε πως σύντομα η Αθηνά θα κυκλοφορεί στα καλύτερα!

Δεν είναι κρυφό ότι οι περισσότερες που μπαίνουν σε τέτοιου είδους ριάλιτι αυτό επιζητούν. Να γίνουν αναγνωρίσιμες, να κυκλοφορούν στα κοσμικά πάρτι, σε εγκαίνια καταστημάτων και καλοκαίρι σεζόν Μύκονο.

Ο Νεκτάριος Σκαμνάκης αποδεδειγμένα είναι στους τρεις καλύτερους PR και event manager και φροντίζει με τον καλύτερο τρόπο ώστε να δίνει στους πελάτες του ακριβώς αυτό που ζητάνε!

Διαφήμιση

Όλη η Αθήνα το ξέρει. Αν θες πετυχημένο παρτυ, εγαίνια, και οποιαδήποτε εκδήλωσή σου νε γεμίσει επωνύμους πας στο Σπύρο Ρέβη το Χάρη Σιανίδη ή το Νεκτάριο Σκαμνάκη και σου στέλενουν την αφρόκρεμα!

Αναμένουμε και το Instagram λογαριασμό της Αθήνας αφού και εκεί σίγουρα θα πάρει δουλίτσα σαν influencer

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
Ψητό κοτόπουλο με σκόρδο και μαύρη ζάχαρη

Συνταγή: Ψητό κοτόπουλο με σκόρδο και μαύρη ζάχαρη. Θα τρέχουν τα σάλια σου

Μόνικα Μπελούτσι: Ναι, αυτή είναι η Μόνικα Μπελούτσι στα νιάτα της. Δες πως ήταν