in

Μαρίνα Τσιντικίδου: Το κέρατο τη βραδιά των καλλιστείων και η απαίσια συμπεριφορά του Ανδρέα Μικρούτσικου

Η Μαρίνα Τσιντικίδου είναι από τις γυναίκες που επιλέγουν να αποστασιοποιούνται από τα Μέσα και να ζουν μια ήρεμη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, όμως, που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή ΦΜ Live είχε ανοίξει το κεφάλαιο «παρελθόν» και θυμήθηκε όσα πολύ θα ήθελε να ξεχάσει.

Μιλώντας για την απιστία που βίωσε από τον σύντροφό της κατά το ξεκίνημά της στην τηλεόραση, παραδέχτηκε πως πέρασε δύσκολα, μιας και το έμαθε με πολύ άσχημο τρόπο:

«Κι εγώ σαν κοπέλα είχα ένα αγόρι. Ήμουν αρκετά ερωτευμένη μαζί του και είχε έρθει να δει τη διαδικασία. Είχε έρθει να με δει και μία κοπέλα που είχαμε διαγωνιστεί μαζί στα καλλιστεία τότε του Αnt1 και έρχεται όλο χαρά και μου λέει ότι γνώρισε ένα παιδί έξω από τη Θεσσαλονίκη, ψηλό, κούκλο. Και ήταν ο δικός μου! Πριν βγω στα Miss Europe! Άκου τώρα σατανικός άνθρωπος… Λες και δεν το ήξερε. Πήγα να βάλω κάτι κλάματα, αλλά έπεσαν πάνω μου πως θα χαλάσει το μακιγιάζ».

Διαφήμιση

Όσο για τον Ανδρέα Μικρούτσικο;

Το μοντέλο δεν έχει να τον θυμάται με τον καλύτερο τρόπο, μιας και όπως υποστηρίζει η ίδια, η συμπεριφορά του προς εκείνη δεν ήταν η πρέπουσα όταν συνεργάζονταν στην πρωινή εκπομπή του Mega «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό».

«Δεν είχα περάσει καθόλου ωραία στο Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό. Ο ένας λόγος ήταν ότι ξύπναγα πάρα πολύ πρωί και δε μου αρέσει καθόλου. Δεν έχω καταφέρει να το ξεπεράσω αυτό. Ο άλλος λόγος… δεν τον λέω. Δεν είχα καμία χημεία με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Δε φερόταν καλά. Δεν μου φερόταν καθόλου ωραία. Θα μου πεις γιατί καθόσουν… Γιατί ήμουν μικρό κοριτσάκι», παραδέχτηκε στον Φώτη και τη Μαρία.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Τόνια Σωτηροπούλου: Περισσότερο μοντέλο από ηθοποιός. Ποζάρει με δαντελένια…

Ποιος Μπρους Λι; Η Μέλοντι Λι είναι η μελωδία που θες να ακούς και να βλέπεις με μαγιό και χωρίς – Φωτογραφίες