in

The bachelor. Τη θυμάσαι; Η Βίβιαν, ο Παναγιώτης Βασιλάκος και το παλούκι μετά το ριάλιτι της τηλεόρασης

Τη Βίβιαν τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο the bachelor, όταν προσπάθησε να διεκδικήσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου στο πρώτο ριάλιτι αγάπης της τηλεόρασης του Alpha!

Η Βίβιαν κατάφερε να διανύσει όλη τη διαδρομή μέσα στο ριάλιτι και να φτάσει τον τελικό όμως ο Παναγιώτης Βασιλάκος προτίμησε να δώσει την καρδιά του και το δαχτυλίδι τη Νικολέτα.

Κάποια στιγμή υπήρξαν φήμες ότι οι δυο τους βρέθηκαν μετά το τέλος του ριάλιτι και έγιναν ζευγάρι κάτι το οποίο κανένας δεν επιβεβαίωσε!

Διαφήμιση

Η Βίβιαν μετά την έξοδό της από το The Bachelor κατάφερε και έμεινε σχεδόν ολόκληρο το καλοκαίρι στη Μύκονο κάνοντας διακοπές και εργασία αφού ο Νεκτάριος Σκαμνάκης με τις υψηλές γνωριμίες του στις δημόσιες σχέσεις προώθησε την πρώην παίκτρια του ριάλιτι!

Η Βίβιαν Παναγιώτοπούλου που σπούδασε φαρμακευτική στο πανεπιστήμιο της Πάτρας έχει καταφέρει να συγκεντρώσει έναν μεγάλο σχετικά αριθμό followers στο Instagram, αφού διαθέτει κάτι λιγότερο από 60.000 και μέσα από αυτό προωθεί προϊόντα.

Η τελευταία δημοσίευση όμως δεν προωθεί προϊόντα. Η Βίβιαν βρίσκεται αγκαλιά με έναν άντρα ο οποίος φροντίζει να βάλει τα χέρια του στα οπίσθιά της. Το χαρακτηριστικό είναι ότι βρίσκονται στο παλούκι beach

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Έρευνα: Αυτό είναι το πρώτο σημείο που κοιτούν άνδρες και γυναίκες στο σώμα του άλλου

Αναστασία Βοσκανίδου: ΣΟΚ! Τα πέταξε στο αεροπλάνο. ΔΕΣ πως ταξίδεψε μαζί με την Άννυ Βάσιλα του the bachelor από Κρήτη