in ,

Το Τατουάζ: Αν το ΒΛΕΠΕΙΣ απόψε θα δεις κατι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ

Το Τατουάζ

Σε μια κρίση ειλικρίνειας, η Νικόλ εξοργίζει τη Μαργκό και την ωθεί να παρεκτραπεί… Η Νικόλ, σοκαρισμένη από το δυσάρεστο συμβάν, αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση και υποβάλλει την παραίτηση της. Ο Νικόλας στριμώχνει την Πιλάρ, με σκοπό να πάρει τις πληροφορίες που θέλει… Ο Σωκράτης συνεχίζει τις έρευνες στο σπίτι του Ορφέα και αυτή τη φορά βρίσκει ένα σετ κλειδιά… Την ίδια στιγμή, η Μαργκό θα δεχτεί μια επίσκεψη από τα παλιά… Η Πιλάρ επιμένει να τη δει, προκειμένου να…
ξεκαθαρίσουν τις παλιές τους εκκρεμότητες. Εν τω μεταξύ, ο Σέκερης, η Τατιάνα και η Αθηνά συνειδητοποιούν ότι μια υπόθεση της αστυνομικής διεύθυνσης τους οδηγεί στα σκοτεινά μονοπάτια της «Μπλε Φάλαινας», έναν διαδικτυακό κίνδυνο που απειλεί τους εφήβους.
Συνέρχεται από το κώμα η Αμαλία
Οι γιατροί βρίσκουν κάτι ανησυχητικό οπς εξετάσεις της Αμαλίας, η οποία βρίσκεται ακόμα σε κώμα. Η Αννα και ο Σέκερης περνούν δύσκολες ώρες όταν οι γιατροί τους ενημερώνουν ότι τελικά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.Όλα τα αγαπημένα πρόσωπα της Αμαλίας αγωνιούν για την έκβαση της υγείας της. Ανήσυχος είναι και ο Νικόλας, αφού είχε αναπτύξει μια ιδιαίτερη φιλική σχέση με την Αμαλία. Εμφανίζεται στην κλινική για να δει πώς είναι, αλλά ο Θεοχάρης, που τον… μισεί από την εποχή που είχε σχέση με τη Βέρα, εξοργίζεται μόλις τον βλέπει… Ο Θεοχάρης, η Βέρα και η Αννα περνούν άλλη μια μέρα αγωνίας στο πλευρό της Αμαλίας, ενώ η διαδικασία της επαναφοράς της αρχίζει. Όταν οι γιατροί τους ειδοποιούν ότι μπορούν να τη δουν, η Άννα τρέχει πρώτη κοντό της. Η Αμαλία συνέρχεται από το κώμα και όλα δείχνουν πως πήγαν καλά. Σύντομα μάλιστα νιώθει έτοιμη να βγει μια μεγάλη βόλτα στο Λονδίνο μόνη της. Ο Θεοχάρης όμως, που ανησυχεί, αποφασίζει να την ακολουθήσει, αλλά τη χάνει από τα μάτια του.

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Σάκης Ρουβας: Είπε το ΝΑΙ στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Που θα κατέβει

Ανοιξιάτικο Στύλ: Μόδα Άνοιξη 2019!